Βρισηίδα Ανδριώτου: Το πρόβλημα υγείας που την οδήγησε στο νοσοκομείο

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

17 Δεκεμβρίου 2022 12:25

Ανησυχία προκάλεσε η Βρισηίδα Ανδριώτου καθώς σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Παρασκευή «ανέβασε» φωτογραφία της στην οποία είχε ορό στο χέρι της.

«Δύσκολη μέρα. Πάντα δίπλα μου», έγραψε η Βρισηίδα Ανδριώτου για τον Σπύρο Μαρίκα στην ανάρτησή της χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Λίγες ώρες αργότερα, η Ανδριώτου θέλησε να εξηγήσει ποιο ήταν το πρόβλημα που την οδήγησε στο νοσοκομείο.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα περαστικά σας. Για όσους με ρωτάτε τι έπαθα. Σε μια εξέταση που είχα κάνει για την καρδιά μου, που έχω φύσημα, είδαν ότι είχα αρρυθμίες.

Οπότε πήγαμε να κάνουμε άλλη μια εξέταση να δούμε τι είναι αυτό, γιατί είχα αρρυθμίες. Εν τέλει οι εξετάσεις βγήκαν καθαρές, είναι όλα τέλεια» ανέφερε χαρακτηριστικά σε στα instastories η Ανδριώτου.

 

Εδώ και λίγο διάστημα ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου βρίσκονται σε συζητήσεις για να συμμετέχουν στον νέο κύκλο του «Survivor» με τους δυο τους να είναι έτοιμοι να πουν το μεγάλο «ναι».

Ο φαρμακοποιός, μάλιστα, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, «Mega Καλημέρα» και απάντησε αναλυτικά για αν πράγματι θα βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο, ποιες θα είναι οι αμοιβές των παικτών και αν θα είναι μαζί με τους υπόλοιπους και ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ωστόσο, δεν έμεινε μόνο εκεί, καθώς αποκάλυψε πως έκανε μία πολύ σημαντική κίνηση για την καλή του και τη σχέση τους.

«Εγώ σέβομαι το έξυπνο παιχνίδι της παραγωγής του ‘Survivor’. Ελπίζω και η Βρισηίδα κι εγώ να συμμετάσχουμε στο ‘Survivor All Star’. Θα έχει επιτυχία μόνο αν πάμε μαζί. Όλοι οι παίκτες του ‘Survivor All star’, μηδενός εξαιρουμένου, θα παίρνουν 5.000 ευρώ. Ο Ντάνος ήταν παίκτης, να είναι coach σε τι; Ως παίκτης θα έρθει».

Και κατέληξε λέγοντας: «Η Βρισηίδα είναι άψογη, νοικοκυρά, μαγείρισσα, εννοείται πως βοηθάω κι εγώ. Της έχω πάρει ένα συμβολικό δαχτυλίδι που το εκτίμησε, δεν ήταν μονόπετρο».