Ξαφνικός χωρισμός για τη Meg Ryan και τον John Mellencamp

6 Νοεμβρίου 2019 19:03

Μεγκ

Ματαιώνονται τα σχέδια για γάμο της Meg Ryan με τον αγαπημένο της John Mellencamp καθώς οι δυο τους πήραν την απόφαση να κλείσει ο κύκλος της σχέσης τους. Μάλιστα αυτό συνέβη λίγο αφού ανακοίνωσαν ότι αρραβωνιάζονται. Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφόρησαν, εκείνος δεν ήθελε τελικά να παντρευτεί. Οι φήμες του χωρισμού ξεκίνησαν όταν η 57χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε στα Governors Awards χωρίς το δαχτυλίδι αρραβώνων που της έδωσε ο σύντροφός της. Χωρίς αυτό απαθανατίστηκε και την επόμενη μέρα στους δρόμους του Los Angeles. Οι φήμες δεν άργησαν να επιβεβαιωθούν και ο λόγος φαίνεται πως είναι ότι ο 68χρονος μουσικός, που έχει παντρευτεί τρεις φορές στο παρελθόν, δεν ήθελε γάμο.
Παρόλο που αγαπιούνται, αυτό ήταν κάτι που μάλλον έφερε ρήξη στην σχέση. H Meg Ryan άλλωστε είχε μιλήσει με ενθουσιασμό ένα χρόνο νωρίτερα για τον αρραβώνα και τον επικείμενο γάμο τους.
Η σχέση τους ξεκίνησε το 2011. Ο Mellencamp είχε μόλις χωρίσει από το μοντέλο Elaine Irwin έπειτα από 18 χρόνια γάμου. Ξεκίνησαν να βγαίνουν παρά το γεγονός ότι η Ryan ζούσε στη Νέα Υόρκη με την κόρη της Daisy κι εκείνος στην Indiana. To 2014 η απόσταση έφερε τον χωρισμό για να τα ξαναβρούν το 2017. Έκτοτε μπορεί να είχαν προβλήματα μεταξύ τους αλλά το μόνο που άφησαν να πάρει έκταση ήταν ο αρραβώνας τους τον Νοέμβριο του 2018.

Μεγκ