Ξαφνικός χωρισμός για τη Meg Ryan και τον John Mellencamp

Δημοσιεύθηκε: 06/11/2019 19:03
Ξαφνικός χωρισμός για τη Meg Ryan και τον John Mellencamp

Ματαιώνονται τα σχέδια για γάμο της Meg Ryan με τον αγαπημένο της John Mellencamp καθώς οι δυο τους πήραν την απόφαση να κλείσει ο κύκλος της σχέσης τους. Μάλιστα αυτό συνέβη λίγο αφού ανακοίνωσαν ότι αρραβωνιάζονται. Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφόρησαν, εκείνος δεν ήθελε τελικά να παντρευτεί. Οι φήμες του χωρισμού ξεκίνησαν όταν η 57χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε στα Governors Awards χωρίς το δαχτυλίδι αρραβώνων που της έδωσε ο σύντροφός της. Χωρίς αυτό απαθανατίστηκε και την επόμενη μέρα στους δρόμους του Los Angeles. Οι φήμες δεν άργησαν να επιβεβαιωθούν και ο λόγος φαίνεται πως είναι ότι ο 68χρονος μουσικός, που έχει παντρευτεί τρεις φορές στο παρελθόν, δεν ήθελε γάμο.
Παρόλο που αγαπιούνται, αυτό ήταν κάτι που μάλλον έφερε ρήξη στην σχέση. H Meg Ryan άλλωστε είχε μιλήσει με ενθουσιασμό ένα χρόνο νωρίτερα για τον αρραβώνα και τον επικείμενο γάμο τους.
Η σχέση τους ξεκίνησε το 2011. Ο Mellencamp είχε μόλις χωρίσει από το μοντέλο Elaine Irwin έπειτα από 18 χρόνια γάμου. Ξεκίνησαν να βγαίνουν παρά το γεγονός ότι η Ryan ζούσε στη Νέα Υόρκη με την κόρη της Daisy κι εκείνος στην Indiana. To 2014 η απόσταση έφερε τον χωρισμό για να τα ξαναβρούν το 2017. Έκτοτε μπορεί να είχαν προβλήματα μεταξύ τους αλλά το μόνο που άφησαν να πάρει έκταση ήταν ο αρραβώνας τους τον Νοέμβριο του 2018.

Μεγκ