«Εντάξει, το τράβηξα λίγο με αυτή τη μαλα…α. Θα γινόμασταν πουτ…να» – σε ποια τηλεοπτική εκπομπή έγινε το «έλα να δεις» (βίντεο

26 Νοεμβρίου 2018 16:10

Αναχώρησαν από Τέλενδο με προορισμό την Κάλυμνο, ωστόσο, το κλίμα μεταξύ τους ήταν εξαιρετικά ηλεκτρισμένο. «Ήμασταν λίγο μανουριασμένοι και η αιτία ήταν άλλη μία από αυτές τις παρατηρήσεις που τους έκανα ως συνήθως επειδή ήταν ανοικοκύρευτοι. Μέχρι τότε κανείς δεν το συνέχιζε, γέλαγαν και το θέμα έληγε εκεί. Αλλά αυτή τη φορά το πήραν λίγο πιο σοβαρά απ’ ότι περίμενα». Οι ατάκες αυτές είναι διά στόματος Γιάννη Αποστολάκη. Ναι, ναι, ενός εκ των τηλεοπτικών «Θαλασσόλυκων».

Ο γνωστός σεφ πρόσθεσε στη συνέχεια: «Δεν μπορώ εγώ να πω σε κάποιον ότι πρέπει να είσαι έτσι όπως σε θέλω. Απλά αυτό έχει μια αντίδραση στη συμπεριφορά τη δική μου. Δεν μπορώ ν’ αποδείξω ότι αυτό που λέω είναι σωστό, αλλά ίσως χαλιέμαι λίγο. Εντάξει, το τράβηξα λίγο με αυτή τη μαλ…α».

Οι Θαλασσόλυκοι έφτασαν στην Κάλυμνο κι εκεί το «κέφι» συνεχίστηκε. Ο Γιάννης Αποστολάκης εκνευρισμένος από πριν, μίλησε απότομα στον σκηνοθέτη και ο Γιάννης Δρυμωνάκος εξοργίστηκε. «Θα γινόμασταν πουτ…να από την πρώτη στιγμή», λέχθηκε, μεταξύ άλλων. Τι άπταιστα… γαλλικά.

 

https://www.youtube.com/watch?v=HPR04fgnXGE