Χαμός με τη δήλωση της Ιωάννας Μπέλλα: «Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει ένα χαστούκι;» (βίντεο)

5 Δεκεμβρίου 2018 14:08

Σάλος έχει ξεσπάσει με μία φράση που είπε η Ιωάννα Μπέλλα στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show».

Η Σταρ Ελλάς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει ένα χαστούκι πάνω στον έντονο τσακωμό; Όποια δεν έχει φάει ή όποια δεν έχει κάνει πλαστικές λέει ψέματα».

Η Μπέλλα παραδέχτηκε δημοσίως ότι έχει φάει χαστούκι από σύντροφό της και μάλιστα από τα λεγόμενά της προκύπτει ότι το βρίσκει φυσιολογικό.

Η δήλωση προκάλεσε χαμό στο Twitter με οργισμένα σχόλια από τους χρήστες, ενώ σκληρή κριτική ασκήθηκε στην καλλονή από τους συντελεστές του Πρωινού στον ΑΝΤ1.

Στο άκουσμα του συγκεκριμένου αποσπάσματος η παρουσιάστρια Έφη Σκορδά εξοργίστηκε και ζήτησε αυτομάτως να διακοπεί το βίντεο. «Κόψε το βιντεάκι, παιδιά τι είπε; Τι είπε; Συγνώμη τώρα που διακόπτω την αναπαραγωγή του αποσπάσματος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, τι είπε; Τι είπε παδιά; Δεν είχα καταλάβει ακριβώς τι είχε πει! Μήπως δεν άκουσα καλά; Παιδιά το είπε; Είπε ‘Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει χαστούκι’; Συγνώμη που αντιδρώ έτσι δεν είχα καταλάβει. Χασκογελώντας και να λέει και ποια γυναίκα δεν έχει φάει ένα χαστούκι;», σημείωσε.

Από την πλευρά της, η Αφροδίτη Γραμμέλη, είπε: «Απενοχοποιεί τη βία, τη βία στη γυναίκα για την οποία δίνουμε καθημερινά μάχες. Μας βλέπουν γυναίκες αυτή την στιγμή κακοποιημένες κι έχουμε μείνει με το στόμα ανοιχτό από αυτό που άκουσαν!».