Ξανθούλα Τζερεφού: Οι δύσκολες στιγμές στο σχολείο κι ο «βράχος» στο πλευρό της

7 Δεκεμβρίου 2018 15:05

«Τα άτομα αυτά πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά», είπε η Ξανθούλα Τζερεφού αναφερόμενη στην άτυχη, 21 ετών φοιτήτρια απ’ το Διδυμότειχο, που δολοφονήθηκε στη Ρόδο. Την κοπέλα με το αλαβάστρινο δέρμα που μπήκε στο GNTM ωs plus size model και θέλησε να κάνει την «τρέλα» της την ενδιαφέρει καταρχάς η υγεία της.

«Είναι πάρα πολύ άσχημα το 2018 να έχουμε πρότυπα που να μην είναι αρρωστημένα. Πρέπει να νιώθουμε καλά μέσα μας. Είναι δικό σου το σώμα και δικοί μας οι κανόνες», δήλωσε on air. Η Ξανθούλα, φοιτήτρια γαρ, θα συνεχίσει τις σπουδές της στη διατροφολογία και, όπως εξηγεί, δεν την πτοεί τίποτα. «Το GNTM ήταν μόνο η αρχή. Δεν έγινε και τίποτα που έφυγα».

Η Ξανθούλα είναι διαβητική από επτά ετών κι εξαιτίας της νόσου είχε θέματα και στο σχολείο. Πολλές φορές, όπως τόνισε, δεν πήγαινε καν σε σχολικές εκδρομές, «αν δεν με συνόδευε η μητέρα μου». Ο λόγος, πως έπρεπε να υπάρχει κάποιος να της κάνει την ένεση, αφού είναι ινσουλινοεξαρτώμενη. Οι καθηγητές, όπως αντιλαμβάνεστε, δεν έπαιρναν τέτοια ευθύνη επ’ ώμου. Η ίδια έχει μάθει να τρώει σωστά, υγιεινά παιδιόθεν, λόγω της ασθένειάς της. Όπως χαρακτηριστικά εξήγησε: «Όλα είναι στο μυαλό».

TIP Αποχώρησε απ’ το παιχνίδι, καθώς έπρεπε να μεταβεί στην κλινική -λόγω διαβήτη. Στη συνέχεια, οι θεράποντες ιατροί τής συνέστησαν να προσέχει. Επομένως, αναγκαστικά αποχώρησε από το σπίτι του GNTM. Να της ευχηθούμε καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν κάνει και να προσέχει την μητέρα της, η οποία, όπως είπε: «Είναι βράχος στο πλευρό μου, ό,τι κι αν γίνει».