Για ποιο -τεράστιο- ποσό πουλάει τη βίλα της η Χαρούλα Αλεξίου (φωτογραφία)

31 Μαρτίου 2019 14:00

“Πωλείται όπως είναι, επιπλωμένο”. Μπορεί να το τραγουδούσε ο Αντύπας, αλλά ταιριάζει γάντι στη Χαρούλα Αλεξίου. Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει βγάλει προς πώληση την, μοντέρνας αρχιτεκτονικής και αισθητικής έπαυλή της, που βρίσκεται στην οδό Ιατρού στη Φιλοθέη.

Πρόκειται για αρχιτεκτονικό κόσμημα της περιοχής, με ακριβά υλικά και ζεστά χρώματα. Κερδίζουν το μάτι οι τζαμαρίες και το ξύλο, το εύρος του -είναι περίπου 400 τ.μ.- και δη χτισμένο σε τέσσερα επίπεδα. Μάλιστα, στο μικρό σχετικά οικόπεδο για τόσο μεγάλο οίκημα, αυτό των 800 τ.μ., η Χάρις έχει φτιάξει και μια μικρή πισίνα και αίθριο.

Στο ισόγειο βρίσκονται τα σαλόνια, με θέα στον κήπο και στην πισίνα και στους δύο άλλους ορόφους οι κρεβατοκάμαρες. Την δε παράσταση κλέβει το roof garden της μονοκατοικίας με την υπέροχη θέα. Η Χάρις Αλεξίου, η οποία δεν αγαπά καθόλου την επίδειξη, αγόρασε πριν από μερικά χρόνια το συγκεκριμένο σπίτι, όπως αναφέρει η Espresso, για επένδυση. Η ίδια δεν έμεινε ποτέ εκεί και κατοικεί σε ένα απλό και άνετο διαμέρισμα στη Φιλοθέη, που νοικιάζει στην περιοχή του Tennis Club.

Όσο για την τιμή που διατίθεται -υπό άκρα μυστικότητα, λένε οι κονεσέρ- η βίλα; Φημολογείται ότι αγγίζει το 1,000,000 ευρώ. Προς το παρόν το σπίτι παραμένει νοικιασμένο στην οικογένεια του επιχειρηματικού ζεύγους, Γιώργου Σαραντόπουλου και Καρολίνας Αγγελονίδη.

Χάρις Αλεξίου