Ξένια Γκάλη: «Η πίεση του να έχεις έμπνευση είναι το βάσανο κάθε μουσικού. Εμένα με έχουν πιάσει τρεις φορές κρίσεις»

Δημοσιεύθηκε: 15 Απριλίου 2021 20:15
Ξένια Γκάλη: «Η πίεση του να έχεις έμπνευση είναι το βάσανο κάθε μουσικού. Εμένα με έχουν πιάσει τρεις φορές κρίσεις»

Η DJ και μουσική παραγωγός ,Ξένια Γκάλη, βρέθηκε  στο The 2 Night Show, καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η Ξένια Γκάλη, που δραστηριοποιείται κυρίως στο εξωτερικό.

Ξένια Γκάλη: μίλησε για την καλλιτεχνική πορεία της και την κατάκτηση της κορυφής στο Billboard της Αμερικής, αλλά και στα διεθνή charts. Αναφέρθηκε στον διαγωνισμό για μουσικούς παραγωγούς στη Νέα Υόρκη και την αναπάντεχη πρωτιά, στη συνεργασία της με τον Pitbull, αλλά και στα φεστιβάλ όπου ξετυλίγει το μουσικό της ταλέντο.

Ξεκινώντας την κουβέντα τους, ο Γρηγόρης την ρώτησε αν έχει σχέση με τον Νίκο Γκάλη: «Δεν έχουμε σχέση, αλλά από ένα σημείο και μετά με ρωτούσαν όλοι όσοι έρχονταν, ντελιβεράδες κλπ και τους έλεγα “μέσα είναι και κοιμάται “. Δυστυχώς καμία σχέση».

«Όταν πήγα στην Αμερική πήγα για να σπουδάσω και ενδεχομένως να ξεκινήσω μια καριέρα. Mιλάμε για μια χώρα με τεράστιο ανταγωνισμό και ένα εκατομμύριο ανθρώπους που κάνουν ό,τι κι εγώ και ίσως καλύτερα από εμένα. Πήγα στην Αμερική για να σπουδάσω χωρίς να γνωρίζω κανέναν».

Η Ξένια Γκάλη αναφέρθηκε στον διαγωνισμό που κέρδισε στην Αμερική και οδήγησε στη συνεργασία της με τον Pitbull

«Στα 23 μου δήλωσα συμμετοχή για έναν διαγωνισμό για ραδιοφωνικούς παραγωγούς στη Νέα Υόρκη. Ήμουν η μοναδική γυναίκα ανάμεσα σε 49 άνδρες και νίκησα». Έπειτα αποκάλυψε πως τότε ξεκίνησε και η συνεργασία με διεθνή ονόματα.

«Αν δεν ήξερα πως είναι ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα μου περνούσε παντελώς αδιάφορος. Είναι πολύ χαμηλών τόνων αυτός ο άνθρωπος. Τον γνώρισα σε ένα κουβανέζικο μπαράκι, χύμα. Αρχίσαμε και παίζαμε παιχνίδια, δεν είχε κάποιο VIP τραπέζι ήταν ανάμεσα στον κόσμο».

Στο μέλλον θα ήθελε να δουλέψει με τον Tame Impala: «Θα ήθελα πολύ να συνεργαστώ με τον Tame Impala. Είμαι ερωτευμένη με τη μουσική και το ταλέντο του».

«Η πίεση του να έχεις έμπνευση είναι το βάσανο κάθε μουσικού. Εμένα με έχουν πιάσει τρεις φορές κρίσεις. Έφθασα στο σημείο να πω σταματάω. Έχω ξαπλώσει στο πάτωμα, στον καναπέ, στο κρεβάτι να μου έρθουν ιδέες και δεν μπορώ να βρω. Λέω “θα τρελαθώ”».

«Δεν ήθελα να είμαι καλλιτέχνης. Ήθελα να είμαι με τις πυτζάμες στο σπίτι μου και να γράφω μουσική. Δυστυχώς κάνοντας μόνο αυτό η ζωή σου είναι αρκετά πιο δύσκολη και πιεσμένη οικονομικά. Αποφάσισα να το κάνω, επειδή ήθελα να μην εγκαταλείψω τη μουσική».

 

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT