Ξεσπά η Αγγελική Ηλιάδη: «Υπήρξαν συνάδελφοι που στράβωσαν, καλό είναι να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον»

Συντάκτης: Newsroom

7 Φεβρουαρίου 2023 13:54

Ξεσπά η Αγγελική Ηλιάδη: «Υπήρξαν συνάδελφοι που στράβωσαν, καλό είναι να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον»

Το τελευταίο διάστημα, η Αγγελική Ηλιάδη εμφανίζεται σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Πάτρας. Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, η τραγουδίστρια έκανε πρόγραμμα μαζί με τον Τριαντάφυλλο, ωστόσο από τα ξημερώματα της Παρασκευής 3/2 ένιωσε αδιαθεσία και ζήτησε από τους ιθύνοντες να μην βγει στη σκηνή.

Φαίνεται όμως ότι κάποιοι συνάδελφοί της, όπως ισχυρίστηκε η ίδια μέσω Instagram, «στράβωσαν» που χρειάστηκε να βγουν νωρίτερα στο πρόγραμμα, με αποτέλεσμα αυτό να τη στενοχωρήσει ιδιαίτερα.

Η ανάρτηση της Αγγελικής Ηλιάδη:

«Καλημέρα αγάπες μου. Εύχομαι να είστε καλά, εγώ είμαι λίγο άρρωστη. Εντάξει… Δεν τρελαινόμαστε ένας πυρετός είναι, θα περάσει. Χθες, είχα πάλι πολύ υψηλό πυρετό και τη στιγμή εκείνη, ήμουν πολύ χάλια και μου ήταν αδύνατον να βγω να εμφανιστώ στο μαγαζί. Δεν βγήκα λοιπόν στο πρώτο πρόγραμμά μου, ώστε να δώσω στον εαυτό μου χρόνο να πέσει ο πυρετός, να νιώσω λίγο καλύτερα και να πάω στο μαγαζί.

Έχω μάθει να σέβομαι κάποιους συναδέλφους μου και τον κόσμο και στην προκειμένη περίπτωση εδώ στην Πάτρα που τόση αγάπη μου έχετε δείξει. Κι εγώ σας αγαπώ το ίδιο, τον επιχειρηματία… Γι’ αυτό έκανα τα πάντα για να εμφανιστώ. Με μεγάλη μου λύπη πληροφορήθηκα ότι υπήρξαν συνάδελφοι, οι οποίοι αρνήθηκαν ή στράβωσαν να βγουν νωρίτερα στο πρόγραμμα λόγω της απουσίας μου. Καλό είναι να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον» είπε η Αγγελική Ηλιάδη.