Ξεσπά η Καλογρίδη: «Υπάρχει ένας άνθρωπος που με εμμονή αλλάζει την ημερομηνία γεννήσεώς μου»

Συντάκτης: Newsroom

30 Σεπτεμβρίου 2022 14:51

Ξεσπά η Καλογρίδη: «Υπάρχει ένας άνθρωπος που με εμμονή αλλάζει την ημερομηνία γεννήσεώς μου»

Η Νατάσα Καλογρίδη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day». Η Νατάσα Καλογρίδη μάλιστα, εμφανίστηκε στη εκπομπή του Alpha με νέο look καθώς άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της από ξανθό σε ένα γλυκό καστανό. Η Νατάσα Καλογρίδη αναφέρθηκε στην αλλαγή της εμφάνισή της ενώ ξεκαθάρισε για την ηλικία της και το λάθος της Wikipedia.

«Έκανα ψυχανάλυση για να δω τι είναι. Δεν είχα πρόβλημα, ήθελα να πάω να δω πώς το δουλεύουν κι αν αυτό μπορεί να αγγίξει κάτι. Η Νατάσα Καλογρίδη είναι τα πάντα. Όλοι έχουμε μέσα μας τα πάντα. Συγχωρώ εύκολα. Μην με ρωτήσεις αν συγχωρώ την απιστία. Μπορεί να έχει συμβεί, αλλά δεν το έχω μάθει ποτέ. Δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα αν μάθαινα κάτι που δεν θα μου άρεσε».

«Μ’ αρέσει το ωραίο, η ωραία εικόνα. Κυκλοφορώ και οπλοφορώ, σου λέει κάτι αυτό; Η Wikipedia έχει λάθος πληροφορίες για την ηλικία μου, επειδή ο καθένας έχει τη δυνατότητα να προσθέσει ή να αφαιρέσει πράγματα. Γράφουν ότι είμαι γεννηθείσα το 1963, πόσο είμαι τώρα δηλαδή; Προσθέτουν χρόνια. Την περίοδο που ήμουν σε σχέση με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, αποστείλαμε μέιλ με τα πραγματικά στοιχεία και φτιάχτηκε.

Εγώ έμπαινα μία φορά την εβδομάδα να τσεκάρω. Μετά από 20 ημέρες, μπήκαν πάλι λάθος πληροφορίες. Έχω έναν φίλο στο ηλεκτρονικό έγκλημα, που μου είπε ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που με εμμονή αλλάζει την ημερομηνία γεννήσεώς μου», είπε η Νατάσα Καλογρίδη.