Ξεσπά ο Χάρης Ρώμας: «Το εξώφυλλο έλεγε παιδόφιλος. Είναι πρόστυχο, σιχαμερό και χυδαίο»

Δημοσιεύθηκε: 18 Φεβρουαρίου 2021 18:30
Ξεσπά ο Χάρης Ρώμας: «Το εξώφυλλο έλεγε παιδόφιλος. Είναι πρόστυχο, σιχαμερό και χυδαίο»

Kαλεσμένος στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Χάρης Ρώμας ο οποίος ξέσπασε για το εξώφυλλο εφημερίδας που τον απεικόνιζα αγκαλιά με ένα μωρό και αφήνει να εννοηθούν βαριές κατηγορίες για το πρόσωπό του.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος ξεκαθάρισε πως το παιδάκι αυτό πρόκειται για το ανιψάκι της καλής του φίλης και χρόνιας συνεργάτιδάς του Άννας Χατζησοφιά ενώ όπως είπε το ζήτημα έχει πάρει πλέον τη νομική όδό.

“Όταν είδα το πρωτοσέλιδο σοκαρίστηκα αλλά αυτό κράτησε πολύ λίγο γιατί δεν υπάρχει τίποτα που θα μπορούσε να μου προσάψει κανείς. Ό,τι έχω κάνει στη ζωή μου ήταν πάντα ηθικά και κοινωνικά αποδεκτά, πάντα. Εννοείται ότι ακολουθούμε όλη τη νόμιμη διαδικασία αστικά και ποινικά με δύο εξαιρετικούς δικηγόρους… Δεν είναι γραφικό να βγαίνει ο άλλος και να πουλάει παραμύθια σε αυτό το πολύ λίγο κοινό που απευθύνεται… Βγαίνει και κράζει και κονομάει στις πλάτες αυτών των λίγων χιλιάδων ανθρώπων που είναι ένα μόνιμο αναγνωστικό κοινό που θρέφει αυτών και τους γύρω του μια χαρά».

«Έχω τη μητέρα μου που διαβάζει ξαφνικά ένα εξώφυλλο που λέει «παιδόφιλος», έχοντας αγκαλιά το βαφτιστήρι και ανιψάκι της Άννας Χατζησοφιά, της πιο στενής μου συνεργάτιδας. Οι γονείς του παιδιού που μας έχουν φωτογραφίσει σε ένα γεύμα στο σπίτι της Άννας πανικοβάλλονται γιατί δεν ξέρουν οι άνθρωποι πώς να το χειριστούν. Βλέπουν το παιδί τους σε ένα εξώφυλλο και κάνουν και αυτοί αγωγή…Αυτό είναι πρόστυχο, σιχαμερό και χυδαίο. Είναι και εγκληματική ενέργεια να έχεις βάλει επιφυλλίδα και λεζάντα από πάνω ότι όλοι αυτοί οι ανώμαλοι θα έχουν το τέλος του σφαγιασθέντος Νίκου Σεργιανόπουλου”.