Ξέσπασε η Μιμή Ντενίση για το Ντουμπάι: «Δυστυχώς ζεις σ’ έναν παλιότερο κόσμο επίδειξης και γι’ αυτό δεν θα υπάρξει εμβόλιο!!!»

7 Ιανουαρίου 2021 14:30

Είναι από τις γυναίκες που έχουν λόγο όταν μιλάνε και όταν ασχολήθηκε ακόμη και με τα προβλήματα της περιοχής της πάντα με επιχειρήματα φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα αι την λύση του προβλήματος. Με έντονη γνώμη στα κοινά η Μιμή Ντενίση δεν δίστασε να σχολιάσει στην εκπομπή Live News, τα ξέφρενα πάρτι πολλών Ελλήνων στο Ντουμπάι, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, αλλά και τις αναρτήσεις τους στα social media με στιγμές διασκέδασης, τη στιγμή που δεκάδες άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους από την πανδημία.

«Ούτε θέλω να κατακρίνω κάποιον ατομικά, ούτε είμαι τέτοιος τύπος, αλλά η προκλητικότητα σε εποχή που επιβάλλεται η κοινωνική αλληλεγγύη πραγματικά με ενοχλεί» σημείωσε μιλώντας στο Live News και πρόσθεσε: «Κοιτάχτε, εγώ πάντα όταν κάτι με απασχολεί ή με ενοχλεί δε διστάζω να πω τη γνώμη μου γιατί θεωρώ ότι οι άνθρωποι που μας έχει κάνει την τιμή το κοινό, επί πάρα πολλά χρόνια να μας ακολουθεί, πρέπει να την εκφράζουμε την άποψή μας, και όχι να τα… λίγο να τα μπουρδουκλώνουμε για να ‘μαστε πάντα ευχάριστοι».

Μάλιστα η Μιμή Ντενίση, εξέφρασε την άποψη της δημοσίως με μια άναρτησή της στο facebook, την οποία επικρότησαν οι ακόλουθοί της. «Το θέμα δεν είναι αν μπορείς να πας στο Ντουμπάι ούτε αν μπορείς να κάνεις πάρτυ, το θέμα είναι πόσο είσαι ψυχικά και με την καρδιά σου με όσους πλήττονται.. πόσο καταλαβαίνεις την τεράστια αλλαγή που έχει επιφέρει η πανδημία. Αν δεν το καταλαβαίνεις δυστυχώς ζεις σ’ έναν παλιότερο κόσμο επίδειξης και γι’ αυτό δεν θα υπάρξει εμβόλιο!!!».