Ξέσπασε η Νίκη Βίσση: «Μένω στο υπόγειο του καμένου σπιτιού μου στο Μάτι»

Δημοσιεύθηκε: 18/10/2020 08:00
Ξέσπασε η Νίκη Βίσση: «Μένω στο υπόγειο του καμένου σπιτιού μου στο Μάτι»

Στο υπόγειο του σπιτιού της στο Μάτι εξακολουθεί και μένει η Νίκη Βίσση, παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει δύο χρόνια από τη φωτιά στο Μάτι, και ξεσπά για τη γραφειοκρατία.
Η αδελφή της Αννας Βίσση,
εκφράζει την οργή της για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή, είπε: «Εγώ μένω στο Μάτι γιατί ήταν η μόνιμη κατοικία και ζούσα από το 1995 εκεί με την οικογένειά μου και τα παιδιά μου. Έχουμε πάρει άδεια και ξαναχτίζουμε το σπίτι. Μένω στο υπόγειο του σπιτιού μου, που είχε καεί κι αυτό και το έφτιαξα».
«Υπάρχει όμως κόσμος που εδώ και δύο χρόνια περίπου ταλαιπωρείται με γραφειοκρατικές διαδικασίες και δεν μπορούν να προχωρήσουν στην ανοικοδόμηση της κατοικίας τους. Υπάρχουν ακόμα οικογένειες με παιδάκια που μένουν στις κατασκηνώσεις του Αγίου Ανδρέα, όπου κάποια στιγμή θα πρέπει και αυτοί να φύγουν από εκεί, καθώς θα λήξει η διορία. Το μεγαλύτερο θέμα είναι ότι οι οικογένειες των θυμάτων δεν έχουν δικαιωθεί ακόμα, δηλαδή δεν έχει αποδοθεί δικαιοσύνη»,
δήλωσε στην εφημερίδα OnTime.
«Εγώ, σαν Νίκη, περιμένω αυτοί οι άνθρωποι που έχασαν ανθρώπους να δικαιωθούν. Θα ήθελα πάρα πολύ οι υπεύθυνοι που κατηγορούνται να τιμωρηθούν όπως τους αξίζει και εννοείται οι υπόλοιποι άνθρωποι που έχασαν τις περιουσίες τους να συνεχίζουν να έχουν μια καθημερινή, κανονική ζωή, όπως είχαν».

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT