Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Δεν θα χάσω την αξιοπρέπειά μου για κανένα κερατά»

Συντάκτης: Newsroom

12 Δεκεμβρίου 2022 14:15

Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Δεν θα χάσω την αξιοπρέπειά μου για κανένα κερατά»

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» παραχώρησε δηλώσεις ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης με αφορμή την δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, τον οποίο κατηγορεί η σύζυγός του Λένα Δροσάκη για σεξουαλική παρενόχληση. Τα λόγια του ωστόσο, σχετικά με την συνεργασία του με τον ηθοποιό, έκαναν έξαλλο τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Ο Μπουρδούμης παρόλο που γνώριζε τι έχει συμβεί, αφού η γυναίκα του του είχε αποκαλύψει τα πάντα από την αρχή της σχέση τους, εν μέσω πανδημίας συνεργάστηκε με τον κατηγορούμενο στη σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», μάλιστα, τότε είχε πει πως είχε σημειωθεί επεισόδιο ανάμεσα τους στα γυρίσματα.

«Ήδη είχα ξεκινήσει να δουλεύω με τον Πέτρο Φιλιππίδη όταν ξεκίνησαν οι καταγγελίες», ανέφερε, ενώ συνέχισε: «Είμαστε επαγγελματικές και κάνουμε τη δουλειά μας, δεν γινόμαστε φίλοι επειδή παίζουμε μαζί σε ένα σήριαλ».

Ενώ αποκάλυψε: «Δεν έκαναν ποτέ παρέα με τον Πέτρο Φιλιππίδη, δεν σημαίνει κάτι ότι φωτογραφιζόμαστε μαζί».

Με αφορμή τα παραπάνω λόγια, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αμέσως μετά την προβολή του βίντεο πήρε το λόγο και ξέσπασε!

«Έχουμε δύο μεγέθη, το δικαίωμα στην εργασία και την αξιοπρέπεια. Όταν πήγα να πεθάνω, μόνο την αξιοπρέπεια σκεφτόμουν, σε ποιον καναπέ να κάτσω για να μη με βρουν στο πάτωμα. Η αξιοπρέπεια είναι κάτι που πρέπει να μας ορίζει από τότε που στεκόμαστε στα πόδια μας μέχρι τέλους. Πρέπει να είναι ο μπούσουλας».

«Εγώ πολλές φορές έχω πει ότι δεν θα χάσω την αξιοπρέπειά μου για κανένα κερατά κι ας μείνω στον δρόμο νηστικός πένης και αλήτης. Νούμερο ένα: αξιοπρέπεια. Εδώ έρχεται απέναντι η ανάγκη να δουλέψει με την αξιοπρέπεια. Επιτρέψτε μου, αν ένας έχει πάει να βιάσει, έχει κακοποιήσει τη γυναίκα μου, ας μείνω νηστικός».