Ξέσπασε σε κλάματα η Ελένη Καστάνη: «Ο Θεός τους παίρνει όλους από δίπλα μου νέους»

Συντάκτης: Newsroom

5 Σεπτεμβρίου 2022 16:49

Ξέσπασε σε κλάματα η Ελένη Καστάνη: «Ο Θεός τους παίρνει όλους από δίπλα μου νέους»

Η Ελένη Καστάνη αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» ότι έφυγε πρόσφατα από τη ζωή ο πρώην σύζυγός της.

«Με τρέχει αυτό πολύ στη ζωή μου. Μη με συγκινείς τώρα, μη με συγκινείς, άσε με τώρα να μην κλαίω, γιατί είναι πρόσφατο και δεν το έχω πει», είπε αρχικά η Ελένη Καστάνη.

«Έλεγα σε μια φίλη μου ότι ο Θεός μου τους παίρνει όλους από δίπλα μου νέους. Μου άφησε, λοιπόν, τη μαμά μου που είναι στα 93…», είπε με δάκρυα στα μάτια η ηθοποιός.

Ελένη Καστάνη: «Ήταν σοκ, ένα πρωινό ξύπνησα και δεν υπήρχε ο μπαμπάς μου…»

Για την απώλεια του πατέρα της όταν ήταν μόλις δώδεκα ετών μίλησε η Ελένη Καστάνη, σε μία συναισθηματικά φορτισμένη συνέντευξη.

Η δημοφιλής ηθοποιός Ελένη Καστάνη ήταν καλεσμένη της Αννίτας Πάνια στην εκπομπή «Ανοιχτά» στο OpenΜεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο σκληρό χτύπημα που δέχθηκε από τη μοίρα όταν ήταν ακόμη παιδί καθώς ο πατέρας της έβαλε τέλος στη ζωή του...

«Ο πατέρας μου έφυγε όταν ήμουν δώδεκα χρονών. Αυτοκτόνησε. Πήγαινα περιοδεία και όλοι οι δημοσιογράφοι με ρωτούσαν αυτό. Έχω δραματικό υπόβαθρο ως άνθρωπος και όλο αυτό το γύρισα στην κωμωδία.

Ήμασταν μια φυσιολογική οικογένεια. Δεν είχε δείξει σημάδια ότι είχε κάποιο πρόβλημα, δεν είχε κάποια διαφωνία με τη μητέρα μου, κάτι έντονο.

Ήταν σοκ που ένα πρωινό ξύπνησα και δεν υπήρχε ο μπαμπάς μου. Το να βάλει κάποιος τέλος στη ζωή του είναι η απόλυτη δύναμη και η απόλυτη αδυναμία», είπε αρχικά η Καστάνη.

Και πρόσθεσε, χωρίς να μπορέσει να συγκρατήσει τα δάκρυά της: «Ο μπαμπάς μου ήθελε να γίνει κάτι παραπάνω από αυτό που ήταν και δεν τα κατάφερε. Άφησε ένα γράμμα. Το πιο συγκλονιστικό από όλα ήταν ότι ήμουν το μόνο άτομο που τον αποχαιρέτησε, ξύπνιο μέσα στο σπίτι. Ήμουν η τελευταία που τον είδα.

Είναι κάτι που σε ακολουθεί. Δεν έχω κάνει ποτέ ψυχοθεραπεία, δεν το έχω γιατρέψει μέσα μου. Άφησε το γράμμα… Απευθυνόταν στη μητέρα μου… Το λέω και συγκινούμαι, πόσο άξια είναι να μεγαλώσει τα παιδιά της. Πέθανε κάτω από ένα δέντρο… Δεν ήξεραν τότε εκείνη την εποχή αυτή την αρρώστια (σ.σ. την κατάθλιψη)».

Σε άλλο σημείο και με σαφώς διαφορετική διάθεση, μίλησε για τις σχέσεις της.

Είπε χαρακτηριστικά: «Στους έρωτες είμαι πολύ καλή, πολύ αποτελεσματική, στο φλερτ είμαι τέλεια. Τα τελευταία χρόνια είμαι μοναχικό άτομο. Είχα τους καλύτερους άντρες… Ο άντρας μου ήταν ένας λεβέντης από την Κρήτη, κούκλος, εφτά χρόνια μικρότερός μου.

Έχω μάλλον μια τάση προς τους νεότερους. Μου αρέσουν οι ωραίοι. Με το σώμα είμαι πολύ φασίστας, δεν θέλω καθόλου να είναι ο άλλος παχουλός, γιατί δεν δικαιολογώ και τον εαυτό μου. Δεν μπορώ να κρατηθώ στο φαγητό και μαγειρεύω και καλά».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην κόντρα της με τη Σοφία Μουτίδου, σημειώνοντας: «Κάποια συνάδελφος βγήκε και είπε κάποια πράγματα για μένα, με την οποία δούλεψα μία φορά, δεν έχω ξαναδουλέψει. Το άφησα να απαντήσει η ίδια η ζωή αν είναι αλήθεια αυτά ή ψέματα».