Ξετρελάθηκε με τους Έλληνες της Λωζάνης ο Λάκης Λαζόπουλος!

30 Νοεμβρίου 2018 12:05

Στη Λωζάνη βρέθηκε ο Λάκης Λαζόπουλος έπειτα από πρόσκληση Ελλήνων που ζουν και εργάζονται εκεί.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναχώρησε την επομένη της επίσημης πρεμιέρας της παράστασης «Χτυποκάρδια στο θρανίο». Η επαφή του με τον Ελληνισμό της Ελβετίας έγινε μέσω Instagram, καθώς δέχθηκε πρόσκληση για να επισκεφτεί το μπαρ «Γωνιακό» στην περιοχή Flon.

Παράλληλα, οι Έλληνες που εργάζονται στη Λωζάνη, τον κάλεσαν στον Χορευτικό Σύλλογο «Εστία», όπου απόλαυσε παραδοσιακούς χορούς από νέα παιδιά. Πρόεδρος της «Εστίας» είναι η Βιολέτα, γιατρός μεγάλου πανεπιστημιακού κέντρου CHYV. Κάθε Τετάρτη, τα μέλη του συλλόγου χορεύουν, έχοντας ως δάσκαλο Έλληνα που εργάζεται ως μηχανολόγος.

Ο Λαζόπουλος πέρασε όμορφα μαζί τους και δέχτηκε την πρότασή τους και έφαγε στο σπίτι κοπέλας που απασχολείται στον τομέα της έρευνας. Το κορίτσι μαγείρεψε μουσακά και, όπως εξομολογήθηκε ο σκηνοθέτης σε φίλο του, «είχα να φάω μουσακά δέκα χρόνια!».

Ο ίδιος δέθηκε πολύ και με την ερευνήτρια και γιατρό Αντωνία Διγκλιά, καθώς και με τα μέλη της περίφημης πανεπιστημιακής νοσοκομειακής ομάδας του γιατρού Γιώργου Κούκου.

«Και ξαφνικά μέσα στη νύχτα, βρέθηκα με την πιο ωραία παρέα. Έλληνες μακριά από την Ελλάδα που ήρθαν να δουλέψουν, να ζήσουν με αξιοπρέπεια, αυτό που η χώρα τους δεν μπορεί να τους δώσει. Όλες αυτές οι μικρές ιστορίες που τις άκουσα με προσοχή είναι η ιστορία αυτού του τόπου. Και έπεται συνέχεια…», έγραψε ο Λαζόπουλος στο Instagram.