Έλλη Κοκκίνου: Άκουσε το νέο τραγούδι της και μάθε τα πάντα για την πρεμιέρα της

5 Δεκεμβρίου 2018 19:05

«”Ξημερώματα Σαββάτου” … αυτό είναι το νέο τραγούδι μου, που μόλις κυκλοφόρησε σε μουσική Γιάννη Φρασέρη, στίχους Βασίλη Γιαννόπουλου και σκηνοθεσία Βαγγέλη Τσαουσόπουλου! Εύχομαι να σας αρέσει γιατί είναι ένα απ’ τα πολύ – πολύ αγαπημένα μου!»

Η Έλλη Κοκκίνου, η αγαπημένη Έλλη -να τα λέμε κι αυτά- μας συστήνει το ολοκαίνουριο single της. Δεν έχεις παρά να το απολαύσεις. Όπως κι εκείνη, άλλωστε.

Παράλληλα, η Έλλη κάνει πυρετώδεις πρόβες, αφού ετοιμάζεται για πρεμιέρα. Από τις 14/12 θα την απολαμβάνουμε on stage με τον Θέμη Αδαμαντίδη και τον Δήμο Αναστασιάδη. Η ίδια λέει:  «Είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτή τη συνεργασία που έρχεται! Από την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου παρέα με τον Θέμη Αδαμαντίδη και τον Δήμο Αναστασιάδη στο άκρως ανακαινισμένο Fever». Î•Î¯Î¼Î±Î¹ πολύ χαρούμενη γι' αυτή τη συνεργασία που έρχεται! Από την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου παρέα με τον Θέμη Αδαμαντίδη και τον Δήμο Αναστασιάδη στο άκρως ανακαινισμένο FEVER! Τηλέφωνο Κρατήσεων 2109217333! #Fever #ComingSoon #Adamantidis #Kokkinou #Anastasiadis @fever_athens @dimosanastasiadis @themisadamantidis