Χριστόφορος Βλαχάκης: O γιος του Δάντη και της Τοπάζη πρωταγωνιστεί στο “Τατουάζ” & μιλάει για το τάμα των γονιών του και το bullying

21 Απριλίου 2019 14:30

Χριστόφορος Βλαχάκης. Αν δεν σας λέει κάτι το επώνυμο, να σας πούμε ότι είναι το πραγματικό του Χρήστου Δάντη. Ο Χριστόφορος, λοιπόν, είναι ο γιος του τραγουδιστή και της Κατερίνα Τοπάζη. Ένα πλάσμα πολλά υποσχόμενο στην ηθοποιία, που μας κλείνει το μάτι απ’ το δημοφιλές σίριαλ “Τατουάζ”. Δεν ήταν, όμως, όλα ρόδινα στη ζωή του. Και το λέει ευθέως. 

 

Το “Τατουάζ”

Ο Χριστόφορος Βλαχάκης θα φέρει σημαντικές ανατροπές στην τηλεοπτική σειρά. Υποδύεται τον γιο ενός από τα θέματα του Ορέστη, που έρχεται να αναζητήσει την τύχη της μητέρας του. Δεκαεννιά ετών ο ίδιος, γεμάτος όνειρα, είναι πράγματι πολύ ψύχραιμος όταν μιλάει για το bullying  που δέχθηκε ενόσω βρισκόταν στην Αμερική.

 

To bullying και το τάμα

Ακριβώς γι’ αυτό, είναι αρκετά ώριμος για την ηλικία του ο Χριστόφορος. Επ’ αυτού, τόνισε on air ότι οι συμμαθητές του δεν τον καλοδέχτηκαν, ενώ οι περισσότεροι δεν γνώριζαν την Ελλάδα. Ωστόσο, μέσα από όλο αυτό, κατάφερε να βγει κερδισμένος, ν’ αποκτήσει νέους φίλους και να συνηθίσει τη ζωή εκεί.

Όσο για το όνομά του, του το έδωσε η μητέρα του μετά από ένα σοβαρό τροχαίο.  «Το όνομά μου προήλθε από τάμα των γονιών μου. Είναι αληθινό ιστορία αυτό. Ήταν πριν μείνει έγκυος η μητέρα μου. Ήταν ένα τροχαίο αρκετά σοβαρό που η ζημιά θα μπορούσε να είναι 15 φορές χειρότερη. Η μητέρα μου όταν ξύπνησε στο νοσοκομείο, είπε: “Αν μια μέρα κάνω γιο, θα τον ονομάσω Χριστόφορο που είναι ο προστάτης των οδηγών”. Δεν θυμάμαι ακριβώς τι είχε γίνει αλλά ήταν πολύ σοβαρό τροχαίο», ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην Ελεονώρα Μελέτη.

Εμείς, να του ευχηθούμε καλή σταδιοδρομία, αν και ήδη μάς λένε ότι καίει καρδιές! Sweet.