Xριστοπούλου-Μελέτη: Η φιλία που έφτασε στα εξώδικα. Γιατί η Έλενα είναι πυρ και μανία με την Ελεονώρα

Δημοσιεύθηκε: 09/07/2019 12:55
Xριστοπούλου-Μελέτη: Η φιλία που έφτασε στα εξώδικα. Γιατί η Έλενα είναι πυρ και μανία με την Ελεονώρα

Ήταν φίλες και κουμπάρες, αφού η Ελεονώρα Μελέτη έχει παντρέψει την Έλενα Χριστοπούλου με τον Πάνο Καλλίτση. Τώρα, όλα αυτά -όπως και ο γάμος του Καλλίτση με την Χριστοπούλου- ανήκουν στο παρελθόν και η παλιά φιλία έχει καταλήξει στα εξώδικα.

Στη μέση ο Καλλίτσης

Με εξώδικη δήλωσή της που έστειλε στον Alpha, η Έλενα Χριστοπούλου διαψεύδει κατηγορηματικά τα όσα είπε για τον χωρισμό τους ο Πάνος Καλλίτσης στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα». Μάλιστα, σε ένα τηλεοπτικό διάλειμμα, ο Alpha πρόβαλε την κάρτα με την ανακοίνωση του σταθμού για το εξώδικό της Έλενας Χριστοπούλου.

Στην ίδια ανακοίνωση, ο Alpha αναφέρει πως «οι απόψεις που διατυπώθηκαν από τον κ. Καλλίτση είναι εξ αντικειμένου αυστηρά προσωπικές, όπως εξάλλου οι αναφορές όλων των εμφανιζομένων στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» και, ως εκ τούτου, δεν προσυπογράφονται ως προς την ακρίβεια ή την ορθότητά τους από το σταθμό».

Ο κομμωτής Πάνος Καλλίτσης είχε μιλήσει στην Ελεωνόρα Μελέτη για τις δύσκολες ώρες που έζησε όταν δέχτηκε μια σφαίρα σχεδόν εξ επαφής στην καρδιά, έξω από το σπίτι του. Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης αναφέρθηκε στο διαζύγιο με την σύζυγό του Ελενα Χριστοπούλου. «Το διαζύγιο σου αφήνει μια πικρία, μια απογοήτευση» έλεγε και τόνιζε επανειλημμένα πως ενοχλήθηκε περισσότερο από τον τρόπο, παρά από το ίδιο το γεγονός του χωρισμού.

Ήθελε συναινετικό διαζύγιο

Ο Πάνος Καλλίτσης σχολίαζε τότε πως εκείνος ήθελε να πάρουν συναινετικό διαζύγιο, όμως η Ελενα Χριστοπούλου, όπως λέει, επέλεξε τη δικαστική οδό. «Δεν ήταν επιλογή μου όλο αυτό. Η ίδια επέλεξε την δικαστική οδό και εγώ απλά ακολουθώ, τίποτα άλλο» έλεγε. «Είναι θλιβερό. Οταν έχεις αγαπηθεί πραγματικά και έχεις μοιραστεί πράγματα με έναν άνθρωπο πως μπορείς αυτόν να τον θεωρείς εχθρό σου» σημείωνε σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

«Είναι ωραίο να χωρίζεις ωραία», έλεγε ο Πάνος Καλλίτσης και συνέχιζε: «Είναι λάθος να τρώνε οι άνθρωπο τις σάρκες τους. Η Ελενα έφυγε από ένα σπίτι και πήγε σε ένα άλλο σπίτι». Ο κομμωτής αποκάλυπτε πως η πρώην σύζυγός του έφυγε για να μείνει με κοινό γνωστό τους που φαίνεται πως είναι η νέα σχέση της Ελενας Χριστοπούλου.

Έξαλλη με την Μελέτη

Πέρα από το σταθμό, που πρόβαλε την επίμαχη εκπομπή, η Έλενα Χριστοπούλου φέρεται να είναι έξαλλη και με την Ελεονώρα Μελέτη, κατηγορώντας την ότι έδωσε βήμα στον πρώην σύζυγό της για να πει όσα ήθελε εναντίον της. Και βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά το τελευταίο διάστημα που οι δύο γυναίκες βρίσκονται αντιμέτωπες, καθώς η Ελεονώρα Μελέτη είχε τεθεί στη διαμάχη ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι, υπέρ του Πάνου Καλλίτση. Η διαμάχη Καλλίτση – Χριστοπούλου έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και μεγάλη δημοσιότητα και τα όσα έχουν ειπωθεί στις δικαστικές αίθουσες είναι πρωτοφανή με κατηγορίες εκατέρωθεν.

O δικαστικός πόλεμος που έχει ξεκινήσει ανάμεσα στο πρώην παντρεμένο ζευγάρι και η αγωγή που έχει κατατεθεί από τη μεριά του γνωστού hairstylist και makeup artist εναντίον των Μαρία Ηλιάκη και Ηλιάνας Παπαγεωργίου, πήραν πολύ μεγάλη έκταση στα ΜΜΕ και βέβαια οι περισσότεροι από τους φίλους τους κλήθηκαν να διαλέξουν στρατόπεδο. Χρήματα που θάφτηκαν σε κήπο, κοσμήματα αξίας σε θυρίρδες αλλά και οι γυμνές φωτογραφίες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου τις οποίες, όπως η ίδια υποστηρίζει, έχει στην κατοχή του ο Πάνος Καλλίτσης «επιστρατεύτηκαν» στον αμείλικτο διχαστικό πόλεμο που ξέσπασε ανάμεσά τους.

 

Η ανάρτηση του Καλλίτση

Μετά το εξώδικο, ο επιτυχημένος hair stylist, έκανε μία ανάρτηση όλο νόημα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με τα ακόλουθα λόγια: «Εντάξει μου πήρε λίγο καιρό καθώς τα social δεν είναι και το φόρτε μου ?, αλλά δε πέρασε ούτε μια μέρα μετά την κουβέντα μου με την @nonoram στην εκπομπή #metatamesanyxta που να μην διαβάσω, αισθανθώ, επεξεργαστώ, αφουγκραστώ τα εξαιρετικά σχόλια και μηνύματα αγάπης που έλαβα, μηνύματα γεμάτα καλή ενέργεια, πνευματισμό, επίπεδο και ανθρωπιά.

Νοιώθω πραγματικά όμορφα που Άνθρωποι σαν εσάς υπάρχουν εκεί έξω και εύχομαι το όμορφο αυτό «είναι» σας να το μοιράζεστε και με άλλους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη ?! Σας ευχαριστώ τον κάθε έναν ξεχωριστά για την αγάπη και το χρόνο που αφιερώσατε για να εκφράσετε αυτά που νοιώσατε! Η καλοσύνη, η αλήθεια και η ανθρωπιά πάντα νικούν. 

Και ο πόλεμος συνεχίζεται…