Ξυλοδαρμός Light – Snik: Το twitter «κατακεραύνωσε» τη ράπ μουσική

Συντάκτης: Newsroom

23 Ιουνίου 2022 14:19

Ξυλοδαρμός Light – Snik: Το twitter «κατακεραύνωσε» τη ράπ μουσική

Τα χθεσινά Mad Video Music Awards αμαυρώθηκαν με τον άγριο καβγά που συνέβη κάτω από τη σκηνή ανάμεσα στον Light και τον Snik.

Από την πρώτη στιγμή, το hashtag #Cancel_trappers στο Τwitter έγινε κορυφαίο trend, αποδεικνύοντας πως το κοινό πλέον δεν ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές ειδικά από καλλιτέχνες που ακούνε παιδιά μικρής ηλικίας.

Στα social media, και ιδιαίτερα στο Twitter, ξεσηκώθηκε κύμα οργής κατά των τράπερ, οι οποίοι κυκλοφορούν τραγούδια με κύριο θέμα τα ναρκωτικά, τον σεξισμό, τη βία αλλά και τη χρήση όπλων. Οι χρήστες των social media κατακεραύνωσαν τους τράπερ, εκφράζοντας την πλήρη αντίθεση τους σε όσα έγιναν στα Mad VMA 2022, αλλά γενικότερα στην κουλτούρα αυτού του είδους μουσικής.

 

Έλενα Παπαρίζου: Mε μηνύσεις απαντάει η δισκογραφική της εταιρεία για τα αδιανόητα επεισόδια στα βραβεία MAD

Δεν έχουν τέλος τα παρατράγουδα από την χθεσινοβραδινή απονομή βραβείων Mad με την δισκογραφική εταιρεία της Έλενας ΠαπαρίζουΈλενας Παπαρίζου να περνά στην αντεπίθεση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η δισκογραφική εταιρεία της Έλενας Παπαρίζου θα καταθέσει μήνυση εναντίον των διοργανωτών για το γεγονός ότι έθεσαν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα της τραγουδίστριας μη μπορώντας να ελέγξουν τους τραγουδιστές που προκάλεσαν τα βίαια επεισόδια.

Μάλιστα οπως έχει γίνει γνωστό η Έλενα Παπαρίζου αποχώρησε κατά τη διάρκεια των σοβαρών επεισοδίων ανάμεσα στο SNIK και τον light με την τραγουδίστρια να μην επιστρέφει στην διοργάνωση και σύμφωνα με πληροφορίες να έχει τραυματιστεί αφού δέχτηκε χτυπήματα κατά λάθος κατά την διάρκεια του άκρου καυγά.

Η δισκογραφική εταιρεία της τραγουδίστριας είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι από το γεγονός πως ουδείς από τους διοργανωτές δεν κατάφερε όχι μόνο να ελέγξει τα επεισόδια αλλά και να θέσει όρια στους καλεσμένους ενώ τα βίαια επεισόδια διαδραματίστηκαν μπροστά στα μάτια ανήλικων θεατών.