Υπόθεση 12χρονης: Η Αστυνομία ταυτοποίησε άνδρες που βρέθηκαν μαζί της, έρχονται νέες συλλήψεις

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

22 Οκτωβρίου 2022 12:55

Έρχονται νέες συλλήψεις στην πολύκροτη υπόθεση της 12χρονης στα Σεπόλια.

Νέες συλλήψεις αναμένονται στην υπόθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA έχουν ταυτοποιηθεί 10 άτομα που φέρονται να βίασαν το κορίτσι.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας, συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. μίλησε στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» για τις εξελίξεις στην υπόθεση: «Μέρα με την μέρα που περνάει καταδεικνύεται όλο και περισσότερο η ενοχή της μητέρας του ανήλικου παιδιού», τόνισε.

Ενημέρωσε επίσης, ότι υπάρχουν άνθρωποι που εμφανίζονται αυτοβούλως ενώπιον των Αρχών και υποστηρίζουν ότι ενδεχομένως να είχαν κάποια επικοινωνία με το παιδάκι αλλά δεν γνώριζαν ότι ήταν ανήλικο.

Ο Μπαλάσκας αναφέρθηκε και στον μεγάλο αριθμό των διαδικτυακών προφίλ που είχε δημιουργήσει ο 53χρονος κατηγορούμενος εκφράζοντας τον προβληματισμό ότι μπορεί πίσω από αυτή την κίνηση να κρύβονται και συνέργειες.

Σχετικά με τον αστυνομικό που φαίνεται να έχει μπει στην σελίδα της 12χρονης ο Μπαλάσκας ανέφερε ότι μέχρι στιγμής δεν αποδεικνύεται ότι είχε κάποια συμμετοχή ή κάποια επαφή με το παιδί.

Από τη δική της πλευρά, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ Κωνσταντίνα Δημογλίδου απάντησε αναφορικά με τους ισχυρισμούς της μητέρας της 12χρονης ότι συνεργαζόταν με την Αστυνομία: «Η πρώτη καταγγελία από την μητέρα και τον πατέρα της 12χρονης έγινε αρχές Σεπτεμβρίου. Δεν πιστεύω ότι οι συνάδελφοι από το τμήμα Ανηλίκων προέτρεπαν την μητέρα να ζητάει χρήματα ή να στέλνει μηνύματα».

Η Δημογλίδου αποκάλυψε -στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι- ότι στην πρώτη καταγγελία οι γονείς επίδειξαν αποδεικτικό υλικό στο αστυνομικό τμήμα που μετέβησαν.

Τα στοιχεία αυτά, της πρώτης καταγγελίας δηλαδή, αποτελούν μέρος της δικογραφίας και ξεκαθάρισε η Δημογλίδου ότι κατά τη διάρκεια της πρώτης καταγγελίας υπήρξε πρόθεση των αστυνομικών να τους συνοδεύσουν στο τμήμα Ανηλίκων για την καταγγελία τους γονείς.

Σχετικά με τον οίκο ανοχής η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ σχολίασε: «Πρέπει να μας προβληματίζει αν όντως είδε κάποιος ένα 12χρονο παιδί να μπαίνει σε ένα οίκο ανοχής και κανείς δεν αντέδρασε».