Υπόθεση Πάτρας: Αποκλειστικό – Όλα όσα έδειξε ο έλεγχος DNA της Τζωρτζίνας για το γονίδιο του αιφνίδιου θανάτου

28 Μαρτίου 2022 11:15

Η υπόθεση της Πάτρας μονοπωλεί το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης και όλοι περιμένουν με αγωνία τις ανακοινώσεις της επιτροπής των ιατροδικαστών για τα αίτια θανάτου των τριών κοριτσιών.

Υπόθεση Πάτρας: Αποκλειστικό – Όλα όσα έδειξε ο έλεγχος DNA της Τζωρτζίνας για το γονίδιο του αιφνίδιου θανάτου!

Υπόθεση Πάτρας: Η τοποθέτηση σοκ του ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων για τον θάνατο των τριών κοριτσιών

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που φτάνουν κατά αποκλειστικότητα στο iciao.gr  σχετικά με τον γονιδιακό έλεγχο που έγινε στην Τζωρτζίνα σε νοσοκομείο των Αθηνών. Για να βρουν οι γιατροί εάν υπάρχει κάποιο γονιδιακό πρόβλημα ώστε να αποκαλυφθεί ποιο ήταν το αίτιο του θανάτου των δύο προηγούμενων παιδιών τους.

Η μικρή Τζωρτζίνα μεταφέρθηκε μαζί με τους γονείς της σε νοσοκομείο των Αθηνών ώστε να γίνει ενδελεχής έλεγχος από ειδικό τμήμα γιατρών που ασχολούνται με σπάνιες περιπτώσεις καρδιοπαθειών σε μικρά παιδιά. Μαζί με την Τζωρτζίνα οι γονείς της κατέθεσαν και τους φακέλους των δύο προηγούμενων παιδιών που έφυγαν από την ζωή χωρίς οι γιατροί σε συγκεκριμένες περιπτώσεις να μπορούν να έχουν ξεκάθαρη εικόνα για το τι προκάλεσε τον θάνατό τους.

Οι κλινικές μελέτες ανέφεραν αιφνίδιο θάνατο η ανακοπή για τα δύο προηγούμενα παιδιά της οικογένειας και έτσι οι γιατροί στο νοσοκομείο της Αθήνας έπεσαν πάνω από την Τζωρτζίνα ώστε να βρουν τελικά τι ήταν αυτό που προκαλεί τον αιφνίδιο θάνατο ή την ανακοπή καρδιάς.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του  iciao.gr  ύστερα από ενδελεχή ιατρικό έλεγχο της τζωρτζίνας κάνοντας ειδικά τεστ και εξετάσεις εξειδικευμένου χαρακτήρα δεν βρέθηκε κάποιο γονιδιακό πρόβλημα που να προκαλεί τους αιφνίδιους θανάτους.

Οι γιατροί που εξειδικεύονται σε αυτές τις σπάνιες περιπτώσεις καρδιοπάθειας ή αιφνίδιων θανάτων σε παιδιά αναφέρουν πώς το γονίδιο καταγράφεται σχεδόν σε όλα τα μέλη της οικογένειας και δεν θα μπορούσε κάποιος να ξεφύγει από αυτό το γονιδιακό λάθος το οποίο αποτυπώνεται σε ειδικές εξετάσεις.

Πάτρα: Χέρι χέρι οι γονείς στο μνημόσυνο των τριών κοριτσιών

Από τις υπόλοιπες εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη η Τζωρτζίνα σχετικά με το αν υπάρχει θέμα με την καρδιά της οι γιατροί δεν βρήκαν ούτε και σε αυτή την περίπτωση κάποιο συγκεκριμένο σοβαρό πρόβλημα καρδιοπάθειας που θα μπορούσε να οδηγήσει το παιδί  στον θάνατο.