Υπόθεση Πάτρας: Αποκάλυψη “βόμβα” από τον Βασίλη Λαμπρόπουλο για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

8 Απριλίου 2022 20:15

Μια νέα αποκάλυψη “βόμβα”, έκανε σήμερα ο  Βασίλης Λαμπρόπουλος, στην εκπομπή Live News.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του, η Ρούλα Πισπιρίγκου υπάρχει ενδεχόμενο να έχει δολοφονήσει το πρώτο παιδί της οικογένειας, την Μαλένα, για να μην αποχωριστεί τον σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος μίλησε στην εκπομπή Live News κάνοντας μια μεγάλη αποκάλυψη για τον θάνατο του πρώτου παιδιού της οικογένειας, της Μαλένας, η οποία είχε χάσει την ζωή της το 2019 μέσα στο νοσοκομείο, λίγες ώρες μετά την πρώτη της χημειοθεραπεία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, ιατρικές πηγές ανέφεραν ότι το πρόβλημα λευχαιμίας, που φαίνεται να αντιμετώπιζε το παιδί, είχε χαρακτηριστεί από τους θεράποντες γιατρούς ιάσιμο, αν και εφόσον ακολουθηθεί η σωστή αγωγή και ο απαραίτητος κύκλος χημειοθεραπειών.

Σύμφωνα με το Βασίλη Λαμπτόπουλο, πηγές αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο ζήτημα είχε φέρει πολλές εντάσεις στο ζευγάρι, καθώς ο Μάνος Δασκαλάκης είχε ξεκαθαρίσει στην Ρούλα Πισπιρίγκου ότι δεν μπορούσε να μείνει στην Αθήνα για περίπου δυο χρόνια, όσο θα διαρκούσαν δηλαδή οι θεραπείες της Μαλένας, αλλά θα έπρεπε να γυρίσει πίσω στην Πάτρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο συγκεκριμένο σημείο, ο δημοσιογράφος έθεσε το καίριο ερώτημα του αν θα μπορουσε η 33 χρονη σήμερα μητέρα να έχει σκοτώσει το παιδί της, μόνο και μόνο επειδή θα έπρεπε να αποχωριστεί τον Μάνο Δασκαλάκη για μεγάλο χρονικό διάστημα.