Υπόθεση Πάτρας: «Eγώ είμαι η Ρούλα Πισπιρίγκου και σήμερα έχω συνέντευξη στο Star, θέλω να βγω περιποιημένη»

10 Μαΐου 2022 12:20

Μία ακόμα αποκάλυψη έρχεται στο φως της δημοσιότητας για την Ρούλα Πισπιριγκου και για την τουλάχιστον είπε αυτή η συμπεριφορά της ύστερα από τον θάνατο και της κόρης της Τζωρτζίνας.

Η πρωινή εκπομπή του ANT1 φιλοξένησε μία μαρτυρία η οποία ανέφερε την απίστευτη συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου λίγες ώρες πριν εμφανιστεί στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη για να μιλήσει για τον θάνατο των τριών παιδιών της.

Όπως ανέφερε μία αυτόπτης μάρτυρας η Ρούλα Πισπιρίγκου βρέθηκε σε ένα κατάστημα περιποίησης και απαίτησε από την υπάλληλο να παρακάμψει τα ραντεβού και να ασχοληθεί μαζί της διότι όπως της είπε είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου και έχει αύριο συνέντευξη με την Ζήνα Κουτσελίνη

«Ένα θα σας πω, έτυχε να είμαι σε ένα πολύ γνωστό κατάστημα στην Πάτρα, περιποίηση προσώπων και δε με είχε δει η κατηγορουμένη τελοσπάντων κι έρχεται μέσα και πάει στην κοπέλα που εξυπηρετούσε εμένα και γυρνάει και της λέει: «Θα ήθελα να μου φτιάξετε τα φρύδια μου». Λέει η κοπέλα πολύ ευγενέστατη ότι «έχετε κλείσει ραντεβού»; Λέει η Ρούλα «όχι, θέλω να μου φτιάξεις τα φρύδια μου τώρα»!

Αφού είχαν χαθεί τα παιδιά;

«Ναι και της λέει η κοπέλα «πηγαίνετε στην προϊσταμένη μου κι αν έχει κάποιο ραντεβού να σας βάλω». Και γύρισε με τέτοιο θράσος και της λέει «εγώ είμαι η Ρούλα η Πισπιρίγκου και σήμερα έχω συνέντευξη στο Star, θέλω να βγω περιποιημένη.

Μείναμε όλοι λίγο άναυδοι. Απ’ ό,τι φαινότανε δεν την ένοιαζε και τόσο ότι είχε χάσει τρία παιδιά. Όταν έχεις χάσει τρία παιδιά δε σε ενδιαφέρει πώς θα βγεις σε ένα κανάλι ή πώς θα βγεις σε μία τηλεόραση. Δεν έδειχνε χαροκαμένη μάνα, καμία σχέση».