Υπόθεση Πάτρας-Εξέλιξη βόμβα: Έγκυος η σύντροφός του Μάνου Δασκαλάκη;

15 Απριλίου 2022 12:10

Ανδρέας Ηλιάδης: «Θα έβγαινα να πω για μία μάνα που είχε δύο ιατροδικαστικές εκθέσεις φονιά;»

Η υπόθεση της Πάτρας φαίνεται ότι θα απασχολεί και πολλές εβδομάδες ακόμα τα μέσα ενημέρωσης και την κοινωνία με τις αποκαλύψεις που γίνονται

Υπόθεση ΠάτραςΕξέλιξη βόμβα: Έγκυος η σύντροφός του Μάνου Δασκαλάκη;

Μία ακόμα τηλεφωνική μαρτυρία έφεραν στο φως της δημοσιότητας στην πρωινή εκπομπή του ANT1.

Ένας Στενός φίλος της οικογένειας και του Μάνου Δασκαλάκη αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της Ρούλας Πισπιρίγκου διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση εδώ και δύο χρόνια με μία νεαρή γυναίκα στην Αθήνα και όπως όλα δείχνουν περιμένει το πρώτο της παιδί.

«Είναι με μία κοπέλα στην Αθήνα και περιμένει και παιδάκια. Εμένα, δεν μου το έχει παραδεχτεί του το έχω αναφέρει και μου έχει πει ότι δεν μπορεί να απαντήσει. Πλέον ο Μάνος δεν μου απαντάει στα μηνύματα. Μέχρι πριν από τρεις ημέρες μιλούσαμε. Του λέω “να σου πω, έχω μάθει ότι είσαι με μία κοπέλα εδώ στην Αθήνα αληθεύει; Και ότι περιμένεις κι ένα παιδάκι;” Μου λέει “δε μπορώ να σου πω φίλε, δε μπορώ να σου πω τίποτα”, με την κοπέλα είναι δύο χρόνια εδώ στην Αθήνα. Και συζεί μαζί της».

Μετά την προβολή της συνέντευξης ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά διερωτήθηκαν στον αέρα της εκπομπής τους πώς είναι δυνατόν ένας άνθρωπος ο οποίος Μέχρι χτες παρουσίαζε έγγραφα σε πρώην σύντροφο του ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά ξαφνικά να αλλάζει άρδην την στάση του.

Ενώ σχολίασαν με δηκτικό τρόπο το γεγονός ότι ο Μάνος Δασκαλάκης και Ρούλα Πισπιρίγκου από την πρώτη στιγμή που πέθαναν τα παιδιά τους μιλούσαν για γονιδιακό πρόβλημα θέλοντας με αυτό τον τρόπο να αιτιολογήσουν τους αιφνίδιους θανάτους και των τριών κοριτσιών μέσα σε 33 μήνες κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Ο Γιώργος Λιάγκας επισήμανε ότι από τη στιγμή που ο Μάνος Δασκαλάκης μιλούσε για γονιδιακό πρόβλημα στον θάνατο της τζωρτζίνας αλλά και της Μαριλένας Πώς είναι δυνατόν τώρα ο άνθρωπος αυτός να τεκνοποιεί κανονικά