Υπόθεση Πάτρας: Η γυναικολόγος που έφερε στη ζωή την Μαλένα και την Ίριδα συγκλονίζει με τις αναρτήσεις της

2 Μαΐου 2022 12:45

Η υπόθεση της Πάτρας συνεχίζει να προκαλεί ανατριχίλα με τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον θάνατο των τριών κοριτσιών.

Υπόθεση Πάτρας: Η γυναικολόγος που έφερε στη ζωή την Μαλένα και την Ίριδα συγκλονίζει με τις αναρτήσεις της.

Η γυναικολόγος της Ρούλας Πισπιρίγκου που έφερε στη ζωή την Μαλένα και την Ίριδα συγκλονίζει με τις αναρτήσεις της μετά τους θανάτους των δύο κοριτσιών και μιλάμε λόγια συγκινήσεις για τον τρόπο που έφυγαν αυτά τα δύο παιδιά από τη ζωή.

Η υπόθεση της Πάτρας αναμένεται να πάρει δραματικές εξελίξεις τις επόμενες ημέρες

«Βαριά η νύχτα απόψε. Σέρνεται σαν φίδι ύπουλο τραβώντας άλυσους. .. τρίζουν τα χώματα… πως να υποδεχτούν έναν άγγελο; Οι άγγελοι φέγγουν στο στερέωμα καρδιά μου, ψυχούλα μου δεν κρύβονται στα άδυτα… Μωρό μου, έφυγες για άλλα μονοπάτια, για άλλους κόσμους, να ομορφύνεις με τα καταγάλανα ματάκια σου, το λαμπερό χαμογελάκι σου, το παιχνιδιάρικο μουτράκι σου. Παιδί της ψυχής μου, δε μπορώ να πω αντίο. Συγχώραμε…

Συγγνώμη που δε πρόλαβα να μάθω, που δε πρόλαβα να διώξω τα σύννεφα να δεις το ουράνιο τόξο. Εγώ που φέρνω τη ζωή, που σας δίνω την πρώτη ανάσα, που χάνει η καρδιά μου έναν χτύπο για να σας δώσω το πρώτο κλάμα. Μωρό μου, τα χέρια μου έμειναν άδεια, τα μάτια μου υγρά από τον πόνο σου. Η ψυχή βρυχάται. Παιδί μου, καλό ταξίδι Μαλένα μου» αναφέρει η ανάρτηση της γυναικολόγου για τη Μαλένα.

Ελάχιστες ημέρες μετά τον θάνατο της ίριδας η μαιευτήρας ανέβασε ένα ακόμα κείμενο μιλώντας με λόγια αγάπης και συγκίνησης για τον θάνατο του μικρού κοριτσιού.

«Πριν 7 μήνες σε κράτησα στην αγκαλιά μου. Χθες έβλεπα το βίντεο που ανήρτησε η υπέροχη μαμά σου, χαμογέλασα στα σκέρτσα σου. Σήμερα, στο δρόμο να φέρω στη ζωή μια νέα ζωή, μαθαίνω ότι έχασα εσένα, μικρό μου ουράνιο τόξο. Μικρή μου Ίριδα, η ψυχή μου μαύρισε όπως εκείνη τη νύχτα»