Υπόθεση Πάτρας: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου τις έτρωγε από τον Μάνο Δασκαλάκη»

Συντάκτης: Newsroom

31 Μαΐου 2022 13:30

Πάτρα: Το αινιγματικό μήνυμα του Μάνου πριν τη σύλληψη της Ρούλας

Μία ιδιαίτερη αποκάλυψη έγινε για την σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη στην πρωινή εκπομπή του ANT1.

Στενός οικογενειακός φίλος που μίλησε στην πρωινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα αποκάλυψε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης χειροδίκησε εναντίον της Ρούλας Πισπιρίγκου

Τι γνωρίζετε για το ζευγάρι;

Φαινότανε το πρόβλημα τους. Πολύ ιδιόρρυθμο ζευγάρι. Τσακωμοί, γκρίνιες, φασαρίες… Ο ένας δεν ήθελε τον άλλον, οι γονείς από δω, οι πατριοί από κει. Μια ζωή προβλήματα!

Υπήρχε και σωματική βία;

Βεβαίως! Η Ρούλα τις «έτρωγε» από το… από αυτό το κ@@@@! Απ’ το σύζυγο της, ναι, τον πρώην σύζυγο της. Όχι ότι αυτή ήταν καλύτερη, έτσι; Μάχη γινότανε στο σπίτι. Ο Μάνος χτυπούσε και αυτή ξεσηκωνότανε και φώναζε τη μάνα της και τον πατριό της να τον δίνουνε. Να τον μαλώσουνε.

Εσείς γνωρίζετε κάτι για το βράδυ που αμέσως μετά ήρθε ο θάνατος της Ίριδας;

Έγινε ένας πολύ μεγάλος τσακωμός, φώναξαν και τη μαμά της και τον πατριό της στο σπίτι, γιατί ήταν πολύ άσχημος αυτός ο τσακωμός. Και από εκεί και πέρα πως χάθηκε αυτό το μωρό; Οι ίδιοι ξέρουν. Το παιδί αυτό άκουσε, αυτό είπαν. Προφανώς κάτι συνέβη και ακούστηκε ότι το παιδί έσκασε από το κλάμα γιατί όντως πρέπει να κλαίγαν τα παιδιά. Όταν γίνονται φασαρίες, τα παιδιά αγριεύουν, εννοείται!