Υπόθεση Πάτρας – Κατερινόπουλος: «Δε μας τα λέει καλά ο κύριος Μάνος, κάτι άλλο φοβάται»

10 Απριλίου 2022 08:30

Υπόθεση Πάτρας - Κατερινόπουλος: «Δε μας τα λέει καλά ο κύριος Μάνος, κάτι άλλο φοβάται»

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος  μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star  και μίλησε για την υπόθεση της Πάτρας. Δήλωσε για άλλη μία φορά πως είναι επιφυλακτικός σχετικά με την εμπλοκή και άλλων ατόμων.

Υπόθεση Πάτρας – Κατερινόπουλος: «Δε μας τα λέει καλά ο κύριος Μάνος, κάτι άλλο φοβάται».

Κρατάει τις επιφυλάξεις  του σχετικά με την εμπλοκή άλλων ατόμων πέρα από την κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου, στον θάνατο της Τζωρτζίνας. «Ας περιμένει ο Μάνος Δασκαλάκης. Στην κατάθεσή του είπε άλλα πράγματα, όπως αποκάλυψε το Star χθες. Είναι καθαρά μία κατάθεση υπερασπιστική προς τη Ρούλα». Ξεκαθαρίζει ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Σχολίασε και τη δήλωση του Μάνου πως θέλει να «μπει στο κελί» της Ρούλας.

«Λέει στην συνέντευξή του ότι η Ρούλα ήταν ένας άνθρωπος χειριστικός. Ωστόσο, δείχνει πως αυτός έκανε το κουμάντο στο σπίτι. Ο Μάνος Δασκαλάκης συνεχίζει να «καθαγιάζει» τη μητέρα των παιδιών του παρά όλα τα στοιχεία που έχουν έρθει στο φως. Τι ισχύει από τα δύο; Θα πρέπει να αποφασίσει να μας πει; Τι μήνυμα θέλει να περάσει στην κοινωνία; Η Ρούλα είναι η κακή γυναίκα και αυτός είναι ο «άγιος»; Κάπου δε μας τα λέει καλά ο κύριος Μάνος».

Το ανησυχητικό ενδεχόμενο για την έκβαση της υπόθεσης

«Προφανώς ο Μάνος φοβάται κάτι άλλο. Δεν είναι ανάγκη να έχει να κάνει με τον θάνατο των παιδιών. Μπορεί η Ρούλα να τον “κρατάει” με κάτι άλλο. Μπορεί να μη μιλάνε αυτή τη στιγμή, αλλά η κατάθεση βγήκε στη δημοσιότητα και πλέον η Ρούλα την ξέρει. Σε αυτή δεν κατηγορεί πουθενά την Ρούλα».

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος παρατήρησε και άλλη μία αντίθεση στη στάση του Μάνου Δασκαλάκη: «Την πρώτη μέρα που πήγε στα δικαστήρια, εξήλθε σαν να ήταν “Ζεν Πρεμιέ”, ενώ οι συνήγοροι ακολουθούσαν από πίσω του. Κάτι που δεν έχουμε δει πολλές φορές. Ήταν άνετος, η εικόνα του δεν έδειχνε κανέναν πόνο και θλίψη. Όμως την άλλη μέρα που πήγε να δώσει κατάθεση στην ανακρίτρια έχανε και τον δρόμο για να βγει. Είχε το ίδιο ύφος, αλλά ήταν μπερδεμένος, αλαφιασμένος. Προφανώς, ήταν λόγω της πίεσης και της κούρασης της κατάθεσής του».