Υπόθεση Πάτρας: Οι αρχές θα προσαγάγουν ένα ακόμη άτομο από το στενό οικογενειακό περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου

12 Απριλίου 2022 01:21

Όσο περνάεν οι μέρες και οι ώρες νέα δεδομένα έρχονται τις επόμενες ημέρες στο θρίλερ με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα.

Οι πληροφορίες αυτή τη φορά  αναφέρουν πως οι Αρχές θα προσαγάγουν ένα ακόμη άτομο από το στενό οικογενειακό περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου. Πρόκειται για την αδερφή της 33χρονης μητέρας των νεκρών παιδιών στην Πάτρα Δήμητρα Πισπιρίγκου, η οποία ήταν παρούσα στον θάνατο της Ιριδας. Η Δήμητρα Πισπιρίγκου μιλώντας στον Alpha προσπάθησε να περάσει στην… αντεπίθεση λέγοντας πως όχι μόνο δεν θεωρείται ύποπτη, αλλά δεν έχει κληθεί ούτε καν για κατάθεση. Παράλληλα υπερασπίστηκε την κατηγορούμενη αδερφή της για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, αναφέροντας πως βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό, χωρίς στοιχεία, πέραν της κεταμίνης που σύμφωνα με την ίδια δεν συνδέεται με τη μάνα των παιδιών.

Οσον αφορά στον εαυτό της, τόνισε πως «Οχι μόνο δεν θεωρούμαι ως ύποπτη, αλλά δεν με έχει καλέσει η Αστυνομία ούτε καν για κατάθεση. Ομως εγώ είμαι πάντα στη διάθεση των Αρχών για οτιδήποτε χρειαστεί». Η ίδια ήταν παρούσα στον θάνατο της Ίριδας στο σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη και όταν ρωτήθηκε σχετικά ανέφερε: «Εχω καταντήσει μαϊντανός, αλλά έχω πει χίλιες φορές τι έγινε την ημέρα εκείνη που βρήκαμε την Ιριδα νεκρή στην κούνια της. Ισχύει ό,τι έχει πει η Ρούλα. Λένε ότι είμαι συνεργός στη δολοφονία της Ιριδας, επειδή βρήκα το παιδί νεκρό στην κούνια του σπιτιού του. Αρα με την ίδια λογική, οι γιατροί που βρήκαν νεκρά τη Μαλένα και τη Τζωρτζίνα στο νοσοκομεία, είναι και αυτοί δολοφόνοι και συνεργοί;».

Χαρακτηριστική είναι και η τοποθέτηση της σε ερώτηση του ΑΝΤ1 σχετικά με το πώς περνάει αυτές τις ώρες, με την απάντηση να έρχεται σε ειρωνική διάθεση: «Περιμένω τη σύλληψή μου…»!