Υπόθεση Πάτρας: Οι επώνυμοι ξεσπούν μέσα από τα social media

31 Μαρτίου 2022 23:10

H υπόθεση που έχει συγκλονίσει την ελληνική κοινωνία δεν θα μπορούσε να μην πάρουν θέση και οι celebrities.

Πολλοί είναι οι επώνυμοι, οι οποίοι μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media έχουν ήδη εκφράσει την οργή τους, τη θλίψη τους και τις σκέψεις τους γύρω από την υπόθεση αυτή που πραγματικά δεν τη χωρά ανθρώπου νους.

Η Ρούλα Κορομηλά σοκαρισμένη έγραψε: «Νοιώθω ότι θα σπάσει η καρδιά μου. Σοκαρισμένη. Κλαίω και εγώ, όπως όλος ο κόσμος. Τι έκανες στα παιδιά σου! ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ!», «Κάντε λίγη ησυχία εσείς που βρίσκεστε έξω από το σπίτι της δολοφόνου. Ησυχία μπορεί να χρειάζονται και γαλήνη τώρα τα παιδιά και από όλους μας αγκαλιά. Ησυχία! Ήρθε η δικαίωση τους. Οι φωνές και η βία δεν τους άξιζαν και δεν μας αξίζουν… Ησυχία!».

Η Σίσσυ Χρηστίδου «παγωμένη» με τις εξελίξεις έγραψε: ««Μαύρη νύχτα.. Άλλοι πενθούν, άλλοι ανοίγουν σαμπάνιες, άλλοι τρέχουν έξω από το σπίτι βγάζοντας αναμνηστικές φωτογραφίες και άλλοι καμαρώνουν… Πάγωσα. Κ ας το φοβόμασταν. Πάγωσα.. για όλα τα παραπάνω.. Τι κοινωνία είμαστε.. Κάθε μέρα ποιοι δίπλα μας περνάνε; Τι είμαστε; Σοκ». «Δεν το σηκώνει άνθρωπος όλο αυτό! Δεν υπάρχουν λόγια! 3 αθώα αγγελούδια. Πώς; Πώς;», έγραψε με συγκίνηση η Αντελίνα Βαρθακούρη.

«Υπάρχουν γυναίκες που είναι τέρατα… Υπάρχουν μητέρες που είναι τέρατα… Δεν υπάρχουν λόγια… Τζωρτζίνα λυπούμαστε για αυτόν τον κόσμο που αντίκρισες», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η  Βίκυ Χατζηβασιλείου ανέβασε μία φωτογραφία με τα τρία παιδιά και στη λεζάντα της έγραψε: «Η μέρα που η Μήδεια της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας, αηδίασε με τη φρικαλεότητα της σύγχρονης ελληνικής τραγωδίας! Στο κάτω κάτω εκείνη υπηρέτησε έναν μύθο. Τη σημειολογία μιας πράξης από έρωτα και παραλογισμό, που ωστόσο δεν έλαβε χώρα ποτέ. (Μυθολογία γαρ) Η σημερινή κατηγορούμενη τι ακριβώς υπηρέτησε; Όχι, δεν σκοτώνεις από έρωτα. Και δη τα παιδιά σου! Που είναι η μεγαλύτερη αγάπη του κόσμου όλου! Σκοτώνεις από βαριά ψυχική διαταραχή. Η οποία σε υποδουλώνει με κάθε τρόπο και πέρα από κάθε μέτρο. Σου δημιουργεί νοσηρές εμμονές και ψυχωτικές συμπεριφορές. Και αναρωτιέμαι μήπως είναι πια επιβεβλημένο να εισαχθεί ένα υποχρεωτικό ψυχολογικό τεστ σε όλους τους υποψήφιους γονείς; Ας βρει η πολιτεία τη μεθοδολογία για να το εφαρμόσει υποχρεωτικά!