Υπόθεση Πάτρας: τι απαντά ο γιατρός Ανδρέας Ηλιάδης για τη μήνυση από την οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου

Συντάκτης: Newsroom

4 Αυγούστου 2022 10:10

Υπόθεση Πάτρας: τι απαντά ο γιατρός Ανδρέας Ηλιάδης για τη μήνυση από την οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ο γιατρός Ανδρέας Ηλιάδης έδωσε τη δική του απάντηση στην μήνυση που κατέθεσαν εις βάρος του τα μέλη της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ο γιατρός της Τζωρτζίνας, Ανδρέας Ηλιάδης, διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου της Πάτρας μίλησε στον ΑΝΤ1 σχετικά με την μήνυση που δέχτηκε.

Πιο συγκεκριμένα, σε δήλωσή του στον ΑΝΤ1, ο Ανδρέας Ηλιάδης αναφέρει ότι έκανε το καθήκον του. Και κράτησε στη ζωή τη Τζωρτζίνα. «Εγώ έκανα το καθήκον μου. Στάθηκα με όλη μου την δύναμη δίπλα στην Τζωρτζίνα και την κράτησα στην ζωή μαζί με την ομάδα μου. Όταν το παιδί πολεμούσε διασωληνωμένο για την ζωή του, έναν ολόκληρο μήνα στην ΜΕΘ Παίδων».

Η μήνυση από την οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου, κατατέθηκε για συκοφανστική δυσφήμιση. Καθώς ο γιατρός είχε αναφέρει πως οι οικογένεια του παιδιού, της μικρής Τζωρτζίνας, δεν το επισκεπτόταν στην εντατική κατά τη νοσηλεία του. Οι συγγενείς αναφέρουν χαρακτηριστικά, πως ο ίδιος ο γιατρός δεν τους επέτρεπε να το βλέπουν λόγω covid.

Από τη δική τους πλευρά, η αδελφή, η μητέρα, ο πατριός και ο θείος της Ρούλας Πισπιρίγκου κατέθεσαν από κοινού τη μήνυση εναντίον του γιατρού. Ενώ ισχυρίζονται πως πήγαιναν στο νοσοκομείο να δουν το παιδί. Όμως ο ίδιος ο Ανδρέας Ηλιάδης – όπως λένε – τους έδιωχνε. Λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

«Εμείς – και οι δύο οικογένειες – ήμασταν κάτω στο γρασίδι. Αφού ο κ. Ηλιάδης μας έδιωχνε από πάνω και μας έλεγε, ότι εκεί δεν είναι πανηγύρι να κάθεστε όλοι απέξω». Υποστηρίζουν οι συγγενείς της Πισπιρίγκου, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Παράλληλα και ο Μάνος Δασκαλάκης έχει καταθέσει μήνυση κατά του γιατρού Ανδρέα Ηλιάδη για συκοφαντική δυσφήμηση.