Υπόθεση Πάτρας: Τι αποκαλύπτει ο δικηγόρος της ιατροδικαστού της Μαλένας

11 Απριλίου 2022 19:06

Το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης εξακολουθεί να είναι στραμενο στην υπόθεση της Πάτρας.

Αυτή την φορά στο  επίκεντρο βρίσκεται η ιατροδικαστής που υπέγραψε την έκθεση για τις αιτίες θανάτου της Μαλένας στην πολύκροτη υπόθεση στην Πάτρα.

Ο δικηγόρος Διαμάντης Μπασαράς μίλησε στην εκπομπή «Live News» για την πελάτισσά του και είπε πως η εντολέας του θα κληθεί να πει την άποψή της και θα γνωμοδοτήσει στην άτυπη επιτροπή που ερευνά εκ νέου τις υποθέσεις θανάτων της Μαλένας και της Ίριδας, όπως και ότι θα καταθέσει ως μάρτυρας στην προκαταρκτική εξέταση εφόσον αποδειχθεί πως μιλάμε ξανά για εγκληματική ενέργεια σε ό,τι αφορά τον θάνατο της Μαλένας.

Ο κ. Μπασαράς επισήμανε πως η Μαλένα εισήχθη στο νοσοκομείο με οξεία λευχαιμία και απότοκος αυτού του συμπτώματος ήταν η ηπατική ανεπάρκεια.

Η ηπατική ανεπάρκεια ήταν συμβατή με την οξεία λευχαιμία και τη θεραπεία που λάμβανε για αυτή, η οποία ήταν ισχυρή. «Η κ. Τσάκωνα δεν είχε καμία ένδειξη την τότε χρονική περίοδο πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, όπως δεν έχουμε ούτε τώρα, είναι ακόμη υπό διερεύνηση», τόνισε.

Ο δικηγόρος σημείωσε πως τότε η κ. Τσάκωνα είχε μία τοξικολογική εξέταση της Μαλένας «καθαρή» και είχε προβεί στις διαδικασίες που έπρεπε να προβεί.

«Η κ. Τσάκωνα υφίσταται μία συκκωφαντική επίθεση για αυτό προσέλαβε δικηγόρο, αλλιώς δεν θα το έκανε, δεν είχε καμία χρεία δικηγόρου. Αλλά όλο αυτό το διάστημα δέχεται από έναν ιδιώτη ιατροδικαστή και από ένα συγκεκριμένο κέντρο συκκωφαντική επίθεση, η οποία προσπαθεί να βρει “το κουνούπι στο δωμάτιο και δεν βλέπει τον ελέφαντα στο πεζοδρόμιο”» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπασαράς.