Υπόθεση Πάτρας: «Ζητούσε ποινικολόγο μετά τον θάνατο της Ίριδας»

2 Απριλίου 2022 08:50

Υπόθεση Πάτρας: «Ζητούσε ποινικολόγο μετά τον θάνατο της Ίριδας»

Υπόθεση Πάτρας: η απολογία της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, αναμένεται την Δευτέρα 4 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι.

Υπόθεση Πάτρας: «Ζητούσε ποινικολόγο μετά τον θάνατο της Ίριδας».

Στο Live News μίλησε η ποινικολόγος Γιάννα Παναγοπούλου, με την οποία είχε επικοινωνήσει η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου. Είχε ζητήσει τη νομική της υποστήριξη όταν είχαν πεθάνει τα δύο πρώτα κορίτσια, η Μαλένα και η Ίριδα.

«Η κυρία Πισπιρίγκου είχε επιδιώξει να με συναντήσει σε προγενέστερο χρόνο. Όταν είχαν ήδη πεθάνει τα δύο πρώτα παιδιά και πριν τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας. Είχε παρακολουθήσει τη δίκη της μικρής Άννυ και με είχε παρακολουθήσει ως συνήγορο. Μου έδινε την εντύπωση ότι ήταν ένα άτομο που παρακολουθούσε τηλεόραση, υποθέσεις και εγκλήματα. Και ζητούσε τότε τη νομική μου υποστήριξη», είπε.

«Μου είχε προκαλέσει ενδιαφέρον γιατί δεν μου είχε φέρει ποινική δικογραφία να μελετήσω. Δεν συνέτρεχε κανένας λόγος τότε, δεν ήταν ούτε κατηγορουμένη ούτε ύποπτη. Συνεπώς αυτό που της είπα και της ίδιας είναι ότι δεν χρειάζεται τη δική μου υποστήριξη και των συνεργατών μου».

«Το ένστικτο, η πείρα μου δεν μου έδινε την αίσθηση… Είχε χάσει δύο παιδιά και αυτό με συγκλόνισε. Όταν ακούω στην άλλη γραμμή μία χαροκαμένη μάνα, συνήθως δεν με καλούν οι ίδιες, αλλά κάποιος συγγενής. Η κυρία Πισπιρίγκου δεν έβαζε τελεία. Ήταν ένα άτομο που ήθελε να είναι ένα βήμα μπροστά. Της είχα πει χαρακτηριστικά ότι αγορεύει μόνη της».

Η κ. Παναγοπούλου περιέγραψε ένα άτομο που ήθελε να ελέγχει καταστάσεις. Και τόνισε πως η 33χρονη είχε νομικές και τοξικολογικές γνώσεις.