Υπόθεση ράπερ Lamanif: Ο δικηγόρος της 30χρονης ξεκαθαρίζει: “Η πελάτισσα μου δεν γνωρίζει την λέξη αφέντρα”

7 Μαρτίου 2021 12:39

Ο δικηγόρος της 30χρονης που φέρεται να έχει το ρόλο της αφέντρα στην υπόθεση Lamanif μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ANT1.

Ο ποινικολόγος Χάρης Βέρρας υποστήριξε ότι η 30χρονη δεν έχει καμία σχέση με τα όσα της καταλογίζουν.

Ενώ επέμεινε στο γεγονός ότι ουδέποτε  οργάνωσε την διαδικτυακή διαπόμπευση του νεαρού ράπερ

«Η υπόθεση είναι στο στάδιο της έρευνας και ούτε καν στην προανάκριση. Αυτό είναι μία ανακρίβεια δεν υπάρχει καμία ιδιαίτερη σεξουαλική προτίμηση, είναι ένα σκεύασμα δικό του, ένα ψέμα που το είπε για λόγους δημοσιότητας. Την ίδια ημέρα της εξαφάνισης του κυκλοφόρησε ένα τραγούδι και αφού είναι πολύ νέος το τραγούδι θα έπρεπε να είχε λίγες χιλιάδες και σήμερα έχει εκατομμύρια»

Δεν μπορεί να έρχεται και να καταγγέλλει κυκλώματα με αφέντρες ενώ δεν ισχύει τίποτα από αυτά. Φυσικά κανένας δεν θα ήθελε να δει τον εαυτό του σε μία τέτοια προσωπική του στιγμή, στο διαδίκτυο. Σαν αδίκημα πρέπει να υπάρχει η προϋπόθεση ότι δεν υπήρχε η θέληση του, η πελάτισσα μου το έδωσε σε ένα φίλο. Αυτά τα παιδιά ήταν 3-4 ημέρες μαζί και δεν υπήρχε λεπτό που να μην το βιντεοσκοπούσαν. Υπήρχε συναίνεση από τον ράπερ. Ο ράπερ την πίεζε να βγάλουν και άλλο βίντεο, ο διασυρμός είναι και για τους δύο. Εμείς δεχόμαστε την ευθύνη, έκανε λάθος που έδωσε το βίντεο, η ίδια ενδιαφέρθηκε μετά την εξαφάνιση δεν το άφησε έτσι. Φυσικά δεν ήθελε να προκαλέσει αναταραχή και να δημιουργήσει πρόβλημα σε αυτό τον άνθρωπο…