Υπόθεση βιτριόλι: Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις – H 35χρονη έψαχνε τρόπο να μπει στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν η Ιωάννα!

11 Δεκεμβρίου 2020 20:10

«Τελικά τι θα γίνει με το “μπουκαλάκι”;» φαίνεται πώς ήταν ένα από τα μηνύματα της 35χρονης κατηγορουμένης σε άντρα. Ο δικηγόρος της Ιωάννας είπε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων: «Υπάρχουν τέτοιες πληροφορίες. Είχαμε πει πριν ξεκινήσουν οι αναζητήσεις στα εγκληματολογικά εργαστήρια ότι πιθανότατα θα μας δώσουν απαντήσεις σε όλα αυτά τα δευτερεύοντα ερωτήματα της υπόθεσης. Ενδεχομένως να είναι και σημαντικά ευρήματα, εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που έχετε. Το θέμα όμως δεν είναι αν υπάρχει βοήθεια ή όχι στη δράστιδα και κατηγορουμένη, το θέμα είναι αν η βοήθεια αυτή που της προσφέρεται από κάποιον, μπορεί να στοιχειοθετήσει την απόδοση της κατηγορίας περί συνέργειας».

Στο κεντρικό δελτίο του STAR χθες αποκαλύφθηκε ότι η κατηγορούμενη έψαχνε ένα σχεδιάγραμμα του νοσοκομείου που νοσηλευόταν η Ιωάννα, μετά την επίθεση. Τότε τα μέτρα ασφαλείας στο Θριάσιο Νοσοκομείο έγιναν ακόμα αυστηρότερα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Θεοδόση Πάνου που επικαλείται αστυνομικές πηγές, όταν η κατηγορούμενη συνειδητοποίησε την αυστηρότητα των μέτρων ήρθε σε επικοινωνία διαδικτυακά με ένα πρόσωπο από το στενό περιβάλλον του θύματος.