Υρώ Λούπη: «Η δική μου τοποθέτηση είναι πολύ συγκεκριμένη – Είμαι με τα θύματα»

16 Φεβρουαρίου 2022 20:15

Υρώ Λούπη: «Η δική μου τοποθέτηση είναι πολύ συγκεκριμένη - Είμαι με τα θύματα»

Η κάμερα της εκπομπής Σούπερ Κατερίνα συνάντησε την Υρώ Λούπη και τοποθετήθηκε για τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη, ενώ μίλησε για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη και την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Υρώ Λούπη: «Η δική μου τοποθέτηση είναι πολύ συγκεκριμένη – Είμαι με τα θύματα».

«Δεν τον γνωρίζει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Δεν έχουν συνεργαστεί. Μια φορά μπορεί να τον έχει δει σε έναν διάδρομο. Δεν ήταν κάτι που ο Σωτήρης είχε κάποια εμπλοκή σε αυτό. Στεναχωριόμαστε όλοι με αυτά που ακούμε, γιατί μας ξεπερνάνε». Είπε όταν ρωτήθηκε αν ο σύντροφός τη γνώριζε για τον συνεργάτη των Ράδιο Αρβύλα.

Για τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά σχολίασε

«Η δική μου τοποθέτηση είναι πολύ συγκεκριμένη. Είμαι με τα θύματα, αισθάνομαι ότι έκαναν ένα πολύ μεγάλο κοινωνικό έργο με το να μοιραστούν μαζί μας αυτές τις κακοποιητικές συμπεριφορές. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να κρίνω, ο κάθε άνθρωπος τι έχει μέσα στο κεφάλι του και δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να τον κρίνω.

Γενικά στις συνεντεύξεις που δίνουμε πέφτουμε σε αυτήν την παγίδα, γιατί έχουμε χίλια πράγματα στο μυαλό μας και απαντάμε στο ένα σκέλος. Και ξεχνάμε το άλλο, το οποίο δεν θα έπρεπε να το ξεχνάμε. Πρέπει να ξεκαθαρίζουμε ακριβώς τη θέση μας».

Για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη

«Η δική μου συνεργασία ήταν πάρα πολύ καλή και πραγματικά ήταν ένας άνθρωπος που με σκηνοθέτησε και συνεργαστήκαμε εξαιρετικά. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν συντάσσομαι με τα θύματα».

Η σχέση της με τον Σωτήρη Καλυβάτση

«Είμαστε πέντε χρόνια με τον Σωτήρη, αλλά δεν θέλουμε να παντρευτούμε. Από μικρή δεν ήταν σκοπός μου να παντρευτώ, θα ντρεπόμουν πάρα πολύ κιόλας».