Υρώ Μανέ: «Πήρε χρόνο να αποδεχτώ ότι οι άνθρωποι δεν είναι αυτό που φαίνονται»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

7 Φεβρουαρίου 2023 08:40

H Υρώ Μανέ παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και ήταν αποκαλυπτική.

Η γνωστή ηθοποιός Υρώ Μανέ βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις δουλειές της στην τηλεόραση.

Παράλληλα, έκανε αναφορά στον σημαντικό ρόλο που έπαιξε στη ζωή της η οικογένειά της.

«Είμαι χορτάτη με την καριέρα και τη ζωή μου», δήλωσε, ενώ συμπλήρωσε ότι οφείλει πολλά στους γονείς της οι οποίοι «ήταν απλοί άνθρωποι, ήθελαν να ζήσω σε έναν καλύτερο κόσμο».

«Το πικ της επιτυχίας μου, στο θέατρο ‘Αλίκη’ και στα ‘Εγκλήματα’ συνέπεσε χρονικά με το να φτιάξω και την οικογένειά μου. Ήθελα την ισορροπία. Έπαιζα στα ‘Εγκλήματα’ μέχρι τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης μου».

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, μιλώντας για τις δουλειές που ξεχώρισαν και στις οποίες έχει συμμετάσχει, ανέφερε ότι ντρεπόταν με την επιτυχία και την αναγνωρισιμότητα.

«Μου είναι σχεδόν κουραστικό να προβάλλω τη ζωή μου», σημείωσε η ηθοποιός.

Σε άλλο σημείο ανέφερε: «Έκανα παρέα αρχικά με ηθοποιούς, όσο περνάνε τα χρόνια ξεσκαρτάρει το πράγμα, βλέπεις αν είναι αληθινό όλο αυτό, πόσο οι άνθρωποι είναι επί της ουσίας φίλοι. Αποκαλύπτονται οι άνθρωποι στην πορεία της ζωής».

Και πρόσθεσε: «Έρχεται κάποια στιγμή που αντιλαμβάνεσαι στη φιλία ότι δεν ήταν αυτό που νόμιζες. Πήρε χρόνο να αποδεχτώ ότι οι άνθρωποι δεν είναι αυτό που φαίνονται. Όταν έχεις φάει άσχημη κατάσταση από ανθρώπους που πίστεψες και επένδυσες…

Υπήρξα θύμα και εγώ, την έπαθα με ανθρώπους που πίστεψα και τους είχα στην πρώτη λίστα της ζωής μου και από εκεί και πέρα είπα ‘όλα μπορούν να συμβούν’».

Για τον λόγο που διατηρεί χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή, είπε: «Ο Τάσος είναι συνοδοιπόρος στη ζωή, είναι στήριγμα. Αλλά με δυσκολεύει να προβάλω τόσο πολύ την προσωπική μου ζωή, μου είναι σχεδόν κουραστικό, με πλήττει θανάσιμα.

Τι νόημα έχει να προβάλω τη ζωή μου; Γιατί; Δεν με αφορά ούτε είμαι τόσο φίλη με τα κοινωνικά δίκτυα. Κάποιες φορές εντάξει αλλά με μέτρο γιατί εάν ξέρεις και έχεις ενσυναίσθηση και μία συγκεκριμένη στάση ζωής δεν μπορείς να προβάλλεις εσύ έναν κόσμο λαμπερό και ωραίο και πόσο ευτυχισμένος είσαι ενώ όλοι οι άλλοι άνθρωπο δεν είναι.

Μου φαίνεται προκλητικό και δεν είναι καθόλου μέσα στα standars μου».