Υρώ Μανέ: «Μερικά πράγματα είναι απερίγραπτα και δεν πιστεύεις ότι μπορεί να συμβαίνουν»

1 Δεκεμβρίου 2021 19:15

Υρώ Μανέ: «Μερικά πράγματα είναι απερίγραπτα και δεν πιστεύεις ότι μπορεί να συμβαίνουν»

Η Υρώ Μανέ ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 στην ΕΡΤ και μίλησε για τις καταγγελίες των καλλιτεχνών.

Υρώ Μανέ: «Μερικά πράγματα είναι απερίγραπτα και δεν πιστεύεις ότι μπορεί να συμβαίνουν».

«Πάρα πολλά πράγματα τα είχαμε ακούσει και θα το ακούσατε από όλους τους ηθοποιούς που είχατε καλεσμένους. Δεν ξέραμε το μέγεθος και την φρίκη, εγώ προσωπικά έπεσα από τα σύννεφα κι είχα σοκαριστεί. Δηλαδή μία εβδομάδα νωρίτερα μιλούσα με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού για κάποια πράγματα και καταλαβαίνετε το σοκ που υπέστην, όταν έγινε όλο αυτό»

«Μερικά πράγματα είναι απερίγραπτα και δεν πιστεύεις ότι μπορεί να συμβαίνουν. Ξέραμε για συμπεριφορές απαξιωτικές με εντάσεις, που είχαν την αλαζονεία της εξουσίας και νομίζουν ότι δεν υπάρχουν άλλοι. Αλλά ευτυχώς βλέπεις ότι στη ζωή έρχεται το πλήρωμα του χρόνου σε μια συγκεκριμένη στιγμή και πραγματικά μπαίνουν τα πράγματα στην θέση τους. Αυτοί που είχαν αλαζονεία κι έπαρση εξουσίας, βλέπεις που βρίσκονται τώρα»

Για το διάστημα που ήταν πρόεδρος του ΣΕΗ είπε

«Ήμουν Πρόεδρος του ΣΕΗ πολύ πριν τον Σπύρο Μπιμπίλα. Ήμουν Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος στο σωματείο, συνολικά για 4 χρόνια, σε μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδο. Ήταν η κρίση με ανεργία 95%, ηθοποιοί στην απόλυτη πείνα, συμβάσεις δεν υπήρχαν ούτε για δείγμα, όπως δεν υπάρχουν και τώρα. Μάχη και αγώνας πολύ μεγάλος».

Προσωπικά δεν της συνέβησαν άσχημες συμπεριφορές

«Στην δική μου πορεία δεν υπήρξαν άσχημα γεγονότα. Διαχειρίστηκα τις δύσκολες στιγμές με ήπιους τόνους. Σημασία έδινα γιατί στόχευα στην επιτυχία. Η επιτυχία είναι ένα πράγμα που στοχεύεις, είναι ένα πράγμα που μας έχει βάλει το σύστημα που ζούμε, ότι ένας επιτυχημένος άνθρωπος είναι και ευτυχισμένος και κανείς δεν κατάλαβε ότι μπορεί να είσαι ένας πολύ επιτυχημένος άνθρωπος αλλά με πολύ βαθύ σκοτάδι στην ψυχή». Είπε η Υρώ Μανέ στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.