Υβόννη Μαλτέζου: «Με τον Κώστα Αρζόγλου μείναμε 10 μήνες παντρεμένοι, 21 ετών ήμουν ζωντοχήρα»

9 Μαρτίου 2022 19:15

Υβόννη Μαλτέζου: «Με τον Κώστα Αρζόγλου μείναμε 10 μήνες παντρεμένοι, 21 ετών ήμουν ζωντοχήρα»

Η Υβόννη Μαλτέζου που πρωταγωνιστεί στην πετυχημένη σειρά της ΕΡΤ, Τα Καλύτερά μας Χρόνια, μίλησε στο Στούντιο 4 για τον γάμο εξπρές με τον Κώστα Αρζόγλου, αλλά και για τον μετέπειτα σύζυγό της με τον οποίο ουσιαστικά δεν χώρισε ποτέ.

Υβόννη Μαλτέζου: «Με τον Κώστα Αρζόγλου μείναμε 10 μήνες παντρεμένοι, 21 ετών ήμουν ζωντοχήρα».

Ο γάμος εξπρές στα 20

«Με τον Κώστα Αρζόγλου μείναμε 10 μήνες παντρεμένοι, ένα χρόνο το πολύ, το 1969. 21 ετών ήμουν ζωντοχήρα. Υπήρχε ένας νεανικός έρωτας. Ζήσαμε 10 μήνες μαζί και χωρίσαμε. Ερωτευτήκαμε άλλους. Ήταν και η εποχή τέτοια που μας πήγαινε σε άλλα πρόσωπα. Έχω καλή σχέση με τον Κώστα Αρζόγλου και τον αγαπώ».

Παντρευτήκαμε γιατί δεν με άφηνε η μαμά μου να βγαίνω μαζί του τα βράδια.

Ήμασταν τρία κορίτσια και η μάνα μας ήταν σαν την Μπερνάρντα Άλμπα. Τέλειωνα το Εθνικό στις 22:00, 22:30 με 22:45 έπρεπε να είμαι στο σπίτι. Και εντάξει, δεν γινόταν άλλο. Βγαίναμε με τις αδελφές μου, λέγαμε στη μαμά μου ότι θα πάμε σε ένα πάρτι, χωρίζαμε και βρισκόμασταν έξω από το σπίτι. Αυτός ήταν ο λόγος που παντρευτήκαμε με τον Κώστα»

Ο δεύτερος γάμος της

«Στην ζωή μου ήρθαν όλα ομαλά, και με τον άντρα μου τον Λάκη Παπαστάθη, με τον οποίο είμαστε σχεδόν σαράντα χρόνια μαζί. Η σχέση μας έχει μία ιδιομορφία όμως, δεν ζούμε μαζί, ζούμε σε ξεχωριστά σπίτια, αλλά υπάρχει το πνεύμα της οικογένειας. Δεν συγκατοικούμε αλλά είμαστε και μαζί.

Κάνουμε διακοπές μαζί, οικογενειακά τραπέζια, επειδή υπάρχει ένα παιδί το οποίο μας συνδέει, ζούμε και στην ίδια περιοχή, οπότε συνδεόμαστε με κάποιο τρόπο. Κάποια στιγμή χωρίσαμε και μετά δεν ξαναβρεθήκαμε αλλά δεν πήραμε ποτέ διαζύγιο.

Δεν θέλαμε να χωρίσουμε, στο βάθος υπήρχε κάτι που μας ένωνε, που δεν θέλαμε να κοπεί αυτό. Είμαστε αγαπημένοι, ακόμα και σήμερα αν μια μέρα δεν τηλεφωνηθώ με τον Λάκη, με παίρνει και μου κάνει παράπονα, τι γίνεται ζεις; και με τον γιο μου, ο οποίος παίρνει κάθε μέρα τηλέφωνο». Είπε η Υβόννη Μαλτέζου.