Υβόννη Μπόσνιακ – H σοκαριστική αποκάλυψή της: «Την πρώτη μέρα που ήρθα στην Ελλάδα με έκλεψαν και μου έσπασαν τα δάχτυλα»

Δημοσιεύθηκε: 16 Ιανουαρίου 2021 14:00
Υβόννη Μπόσνιακ - H σοκαριστική αποκάλυψή της: «Την πρώτη μέρα που ήρθα στην Ελλάδα με έκλεψαν και μου έσπασαν τα δάχτυλα»

Η Υβόννη Μπόσνιακ κάθισε στον καναπέ των Dot και μίλησε για το Style Me Up, την άσχημη εμπειρία που έζησε όταν ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα αλλά και το μεγάλο μυστικό της βάπτισής της ως Χριστιανή Ορθόδοξη, το οποίο δεν έχει αποκαλύψει ούτε στον Αντώνη Ρέμο.

«Πρώτη φορά ήρθα στην Ελλάδα με direct booking. Έχω μία μικρή τσάντα και κάθομαι μπροστά στο ταξί. Κατεβαίνω, πάω να πάρω την τσάντα μου, μου δίνει μία μπουνιά, κλείνει την πόρτα και μου σπάει τα δάχτυλα. Τα πήρε όλα και έφυγε».

Αμέσως μετά, πέρασε στη γνωριμία της με τον Αντώνη Ρέμο:

«Γνωριστήκαμε το 2010, όπως όλοι οι άνθρωποι. Μία φίλη μου μού είπε “έλα να βγούμε έξω” και βρεθήκαμε σε κοινή παρέα γιατί ήταν ερωτευμένη εκείνη με έναν φίλο του Αντώνη. Τον αγάπησα αμέσως. Είναι ένας άνθρωπος που με νιώθει. Βέβαια, τον άφησα να με κυνηγήσει στην αρχή». Συζητώντας για την απόφασή της να βαπτιστεί Χριστιανή Ορθόδοξη δήλωσε πως τον λόγο πίσω από την πρωτοβουλία της δεν τον έχει εκμυστηρευτεί σε κανένα, ούτε ακόμη και στον σύζυγό της.

«Κάποια πράγματα συνέβαιναν στη ζωή μου και η εκκλησία μου άνοιξε παράθυρα. Η βάπτισή μου ήταν ό,τι πιο όμορφο. Έχω τέσσερις νονούς. Με βάπτισαν Μαρία – Νεφέλη. Ο λόγος που βαπτίστηκα είναι το μοναδικό μυστικό που δεν έχω πει σε κανέναν, ούτε σε φίλους, ούτε στον σύζυγό μου».