Ζάχος Χατζηφωτίου-Έλενα Χριστοπούλου: Είχαν τελικά σχέση; (βίντεο)

19 Νοεμβρίου 2018 13:30

«Ακούστηκε ότι μπορεί να έχει μονταριστεί η συνέντευξη και εμείς δεν θέλουμε να υπάρχει περίπτωση να νομίζουν πως έχουμε αλλάξει κάτι, θέλουμε να σας δείξουμε το απόσπασμα όπως ακριβώς είναι” είπε η Ελένη Τσολάκη και πρόβαλε στον “αέρα” της εκπομπής τα αμοντάριστα πλάνα!» Για τι ακριβώς μιλάμε; Για την περίπτωση των Ζάχου Χατζηφωτίου-Έλενας Χριστοπούλου, coach των κοριτσιών του GNTM και γνωστή ανά το πανελλήνιο booker μοντέλων. 

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:  Πριν από λίγο καιρό, πασίγνωστος bon viveur της χώρας, μίλησε σε γνωστό ΜΜΕ και απ’ ό,τι πολλοί κατάλαβαν, επί σειρά ετών ήταν ζευγάρι με την Έλενα Χριστοπούλου. Τώρα, όμως και λίγη ώρα πριν από την προβολή του αμοντάριστου υλικού βγήκε στον αέρα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κούκου» και είπε: «Την Έλενα την ξέρω πολλά χρόνια, η ανοησία και η κακοήθεια των Ελλήνων να μεταβάλλουν το τι λέει ένας άνθρωπος σε μια συνέντευξη. Η μόνη κουβέντα που μού “έφυγε” ήταν ότι μέναμε στην Κηφισιά. Το μέναμε σημαίνει ότι είμαστε φίλοι, βρισκόμαστε, τρώμε, πρέπει να πούμε τι κάνουμε οι δυο μας; Είχαμε και έχουμε φιλική σχέση…»! Το… «μού “έφυγε”», όμως, μεσιέ Ζάχο μας, συνεχίζει -και είναι φυσικό- να δίνει λαβές για σχόλια στον οποιονδήποτε, έτσι είναι και το ξέρετε – πολύ καλά.

Όπως και να ‘χει, ο πάλαι ποτέ δανδής της κοσμικής ζωής των Αθηνών -ως γνωστόν, υπήρξε ζευγάρι με την αείμνηστη Τζένη Καρέζη- διέψευσε τα περί σχέσης. Τα υπόλοιπα, δικά σας φίλτατοι!