Ζακ Γαλυφιανάκης: η κρητική καταγωγή και η κουμπαριά στα Χανιά (φωτογραφίες)

Συντάκτης: Newsroom

27 Ιουνίου 2022 13:55

Ζακ Γαλυφιανάκης: η κρητική καταγωγή και η κουμπαριά στα Χανιά
Ο Ζακ Γαλυφιανάκης βρέθηκε στον τόπο από τον οποίο κατάγεται, στην Κρήτη, για να τον γάμο του ξάδερφου του Νικόλαου Γαλυφιανάκη. Αμέσως μετά τον οποίο έγινε νονός της κόρης του, Κατερίνας

Ο κρητικής καταγωγής κωμικός ηθοποιός Ζακ Γαύφιανάκης βρέθηκε στα Χανιά και βάφτισε την ανιψιά του, την πανέμορφη μικρή Κατερίνα.

Χθες Κυριακή, 26 Ιουνίου, ο γνωστός ηθοποιός έγινε νονός στην Κρήτη. Βαφτίζοντας τη μικρή Κατερίνα, κόρη της Άρτζι και του πρώτου του ξαδέρφου Νικολάου Γαλυφιανάκη.

Η βάφτιση έλαβε χώρα στον ιερό ναό του Προφήτη Ηλία στα Χανιά, σύμφωνα με το Neakriti.gr. Ενώ του μυστήριου της βάφτισης προηγήθηκε ο γάμος των ευτυχισμένων γονέων. Η χαρά και τα χαμόγελα περίσσευαν. Όπως άλλωστε και οι ευχές προς την οικογένεια της μικρής Κατερίνας, αλλά και προς τον πανευτυχή νονό.

Ο Ζακ Γαλυφιανάκης είναι Έλληνας δεύτερης γενιάς, με καταγωγή από το Ηράκλειο της Κρήτης.

Οι γονείς του πατέρα του Ζακ μετανάστευσαν από την Κρήτη στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Εκεί φοίτησε στο Wilkes Central High School. Και στη συνέχεια σπούδασε Επικοινωνία στο Πανεπιστήμιο North Carolina State University, αν και δεν ολοκλήρωσε ποτέ τις σπουδές του.

Αποφάσισε να μετακομίσει στη Νέα Υόρκη όπου ξεκίνησε την καριέρα του από την stand up comedy. Εμφανιζόταν σε διάφορα στέκια, συμμετέχοντας σε stand-up comedy shows, μέχρι το 1996. Τότε του δίνεται ο πρώτος ρόλος του στην τηλεοπτική σειρά «Boston Common».