Ζενεβιέβ Μαζαρί: μετά το GNTM έρχεται το Asia Express!

9 Απριλίου 2022 09:40

Ζενεβιέβ Μαζαρί: μετά το GNTM έρχεται το Asia Express!

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί, όπως όλα δείχνουν αποφάσισε να κάνει το επόμενο επαγγελματικό της βήμα παραμένοντας όμως στους τηλεοπτικούς δέκτες και στο Star

Ζενεβιέβ Μαζαρί: μετά το GNTM έρχεται το Asia Express!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Γιάννη Πουλόπουλου, η Ζεν θα είναι η συμπαρουσιάστρια του Πέτρου Πολυχρονίδη στο δημοφιλές νέο ταξιδιωτικό ριάλιτι που εξασφάλισε το Star. Θα δοκιμαστεί σε κάτι νέο τόσο για την Ελληνική τηλεόραση, όσο και για την ίδια. Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως η τηλεόραση παραμένει το αντικεόμενό της για μια ακόμη χρονιά. Βέβαια θα είναι ένα πρόσωπο που θα λείψει αισθητά από το GNTM.

Η ίδια είχε προαναγγείλει πως δεν είχε κάνει ακόμη νέα συμφωνία για το νέο GNTM , στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Μου αρέσει η τηλεόραση. Αυτό το να δημιουργείς εκπομπή είναι πολύ εθιστικό. Έχω ψωνιστεί, θέλω να δημιουργώ εκπομπές, concept».
«Γίνονται συζητήσεις. Επίσημα δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο για το νέο GNTM. Δεν θεωρώ ότι τα project πρέπει να δένουν με προσωπικότητες. Εγώ έχω φάει φρίκη και θέλω να δημιουργήσω εκπομπές».

Το Star εξασφάλισε τα δικαιώματα του Asia Express και πρόκειται να ξεκινήσει να προβάλλεται από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν

Πρόκειται για το νέο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας, που σημειώνει επιτυχία σε περισσότερες από 12 χώρες και την επόμενη σεζόν θα δούμε στο Star.

Εννέα ζευγάρια αγαπημένων celebrities έχουν το τεράστιο challenge να διασχίσουν τέσσερις χώρες της Ασίας. Βιετνάμ, Λάος, Καμπότζη και Ταϊλάνδη, on the road. Με ελάχιστα χρήματα, τεράστια θέληση κι απέραντη ευρηματικότητα!

Φίλοι; Σύντροφοι; Συνάδελφοι; Συγγενείς; Ό,τι κι αν ενώνει τα διάσημα ζευγάρια, σίγουρα πρέπει να είναι πολύ δυνατό.  Αφού θα κληθούν να γράψουν μαζί χιλιόμετρα στον δρόμο και να μοιραστούν πρωτόγνωρες εμπειρίες ζωής. Θα διασχίσουν διαδρομές, που δεν υπάρχουν σε κανέναν ταξιδιωτικό οδηγό. Θα συνδεθούν με τους ντόπιους, την κουλτούρα τους και την καθημερινότητά τους.

Θα συντονιστούν με τον παλμό της πραγματικής ζωής και θα γευτούν μια άλλη Ασία. Που δύσκολα θα καταφέρει να γνωρίσει ένας απλός τουρίστας.Πρόκειται για ένα παιχνίδι περιπέτειας, που υμνεί τη συνεργασία, την προσαρμοστικότητα, την επαφή των πολιτισμών, το ταξίδι στον κόσμο και μέσα μας.