Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Σαν ζευγάρι ζήσαμε μια οικονομική καταστροφή»

Συντάκτης: Newsroom

28 Δεκεμβρίου 2022 23:26

Ζενεβιέβ Μαζαρί: μετά το GNTM έρχεται το Asia Express!

Στην εκπομπή Στούντιο 4 φιλοξενήθηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί το απόγευμα της Τετάρτης και μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που πέρασε με τον σύζυγο της όταν, όπως χαρακτηριστικά είπε, καταστράφηκαν οικονομικά, ωστόσο αυτό δεν είχε επιπτώσεις στη μεταξύ τους σχέση.

«Σαν ζευγάρι ζήσαμε μια οικονομική καταστροφή, καλλιτέχνες και οι δυο, ξαφνικά μηδέν δουλειές. Περιμέναμε μήνες να χτυπήσει το τηλέφωνο για δουλειά, χτύπαγε μόνο για χρέη. Επιβιώνεις, τα καταφέραμε, δεν άφησε απώλεια στη σχέση μας. Μετά είχαμε πανδημίες, μετά γίνεται πόλεμος στην Ουκρανία. Όλα αυτά επηρεάζουν και τη δουλειά σου. Συζητάμε σαν ζευγάρι και λέμε ότι δεν έχουμε ζήσει μία ζωή, έχουμε ζήσει πέντε ζωές μαζί. Δεν γίναμε αλκοολικοί, δεν χωρίσαμε, δεν σφαχτήκαμε. Τα καταφέραμε και μείναμε αγαπημένοι», αποκάλυψε.

«Κανόνες τηλεοπτικούς δεν κατάλαβα ποτέ. Και τώρα που τους μαθαίνω δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσουν. Δεν θεωρώ ότι εξυπηρετούν το άτομο που κάθεται στον καναπέ. Στην πρωινή ζώνη απαγορεύεται να πεις κάποια πράγματα, δεν το καταλαβαίνω αυτό. Η κοινή λογική και η λογική της τηλεόρασης είναι δυο διαφορετικά πράγματα. Εγώ ήρθα από έναν χώρο, εκείνον της μόδας, που μιλάμε πάντα με αγάπη. Αυτό το political correct που πρέπει να προσέξεις πράγματα…

Αυτό που πρέπει να προσέξεις να μη χρησιμοποιήσεις μια συγκεκριμένη λέξη που δεν πρέπει να ειπωθεί στη συγκεκριμένη τηλεοπτική ζωή, είναι το μεγαλύτερό μου στρες. Στις live εκπομπές με καταπίεσε πολύ αυτό, στο GNTM καθόλου γιατί υπήρχε μοντάζ», είπε για την τηλεοπτική της εμπειρία.