Η Ζένια Μπονάτσου ξεσπάει δημόσια: Τα πράγματα της γιαγιάς μου πήγαν στο γραφείο του Λυκουρέζου

Δημοσιεύθηκε: 8 Ιουνίου 2019 15:01
Η Ζένια Μπονάτσου ξεσπάει δημόσια: Τα πράγματα της γιαγιάς μου πήγαν στο γραφείο του Λυκουρέζου

Ο πόλεμος για την περιουσία της Ζωής Λάσκαρη συνεχίζεται και τώρα έχουμε δημόσιο ξέσπασμα από την κόρη της Μάρθας Κουτουμάνου και εγγονή της, Ζένια Μπονάτσου.

Μίλησε για όλα, περιγράφοντας μάλιστα λεπτομέρειες σχετικές με τη συμβίωση της ίδιας και της μητέρας της με τη θεία της, αλλά και τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο.

Πιο αναλυτικά, η Ζένια Μπονάτσου φέρεται να δήλωσε τα εξής:
«Η θεία την πρώτη εβδομάδα μετά που πέθανε η γιαγιά μου, που ήταν μια πολύ σκληρή εβδομάδα, όχι απλά έμενε στο σπίτι με τον γκόμενό της, έφερνε και τους φίλους της, 15 άτομα και γελάγανε και πίνανε κοκτέιλ. Εκεί μετά να μου πει που φτύνει και που μεγάλωσε.
Και μετά από έναν μήνα περίπου, από εκεί που μπαινόβγαινε κόσμος συνέχεια, λες και είχε γίνει ξενοδοχείο το σπίτι και κάθε βράδυ πάρτι και δεν ξέρω εγώ τι… μια μέρα λέει ο Λυκουρέζος: «Μάρθα θέλω να ανέβεις πάνω στο σαλόνι να μιλήσουμε. Και λέει η μάνα μου: «Ναι, πολύ ευχαρίστως». Και η μάνα μου κατάλαβε ότι μάλλον θα μιλάγανε για τα πράγματα και το τι θα γίνει με το σπίτι, που και πάλι η μάνα μου θεωρούσε πως είναι πολύ νωρίς για τέτοια συζήτηση.

Στη συζήτηση αυτή ανακοίνωσαν στη μάνα μου ότι σε μια εβδομάδα θέλουν να φύγει από το σπίτι για να πουληθεί, ότι θέλουν να πουληθούν όλα τα πράγματα της Λάσκαρη και κάποια λεφτά που είχε η γιαγιά μου στην άκρη σε κάτι ντουλάπια, ότι τα πήραν χωρίς να το ξέρει η μάνα μου. Μετά χωρίσανε κάποια λεφτά που υποτίθεται ότι υπήρχαν, αλλά ήταν περισσότερα από όσα έλεγαν.

Όλα πήγαν στο γραφείο του Λυκουρέζου κι εξαφανίστηκαν

 

Είπαν θα πάρει τόσα η κάθε μία. Αλλά πήγαν όλα στο γραφείο του Λυκουρέζου και εξαφανίστηκαν. Η μάνα μου δεν πήρε μία από αυτά τα χρήματα, όπως δεν πήρε τίποτα από τα πράγματα της μάνας της. Τα εξαφάνισε όλα η θεία μου. Ερχόταν με βαλίτσες και φορτηγά και τα φόρτωνε όλα!
Θα σας το πω λαϊκά: Η θεία μου έχει μια ψωνάρα να βγαίνει και να λέει ποιος είναι ο μπαμπάς της, ποια ήταν η μαμά της, τι κάνει στη ζωή της, που ούτε η ίδια δεν ξέρει τι κάνει στη ζωή της. Η μάνα μου έχει προτεραιότητα αυτή τη στιγμή να φτιάξει τη ζωή της, να μπει σε έναν ίσιο δρόμο, κάτι που δεν θα γίνει μάλλον ποτέ με την αδερφή της, που έχει μπλέξει και δεν είναι το μέλημά της να βγει στα παράθυρα και να τσακώνεται με την αδελφή της και να γίνεται ρεζίλι και να τη συζητάει όλη η Ελλάδα».

Σκληρή ήταν και στα όσα είπε για τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, τον οποίο όπως είπε αποκαλούσε πάντοτε «παππού», αφού τον αγαπούσε πολύ. Είπε χαρακτηριστικά «Ότι μας φιλοξένησαν που λέει ο Λυκουρέζος για μένα ντροπή του που το λέει, να ντρέπεται με αυτά που ξεστομίζει. Όταν πέθανε ο πατέρας μου, η γιαγιά μου από μόνη της είπε στη μητέρα μου «Θέλω να έρθεις να μείνεις στο σπίτι μας, είναι και δικό σου σπίτι».

 

Καμία επαφή

Η εγγονή της Ζωής Λάσκαρη ξεκαθαρίζει, τέλος, ότι μετά το πέρας της δικαστικής διαμάχης, η ίδια θα επιθυμούσε να μην υπάρχει καμία επαφή μεταξύ των δύο πλευρών.
Συγκεκριμένα είπε: «Θα ήθελα να τελειώνουν με τα δικαστήρια, να χωριστούν όλα στα δύο και να πάρει ο καθένας αυτό που του αξίζει και το δρόμο του. Και από κει και πέρα καμία επαφή».