Ζεράρ Πικέ: Οι δυο πειρασμοί που απο το reality βρέθηκαν στην παρέα του

Συντάκτης: Newsroom

16 Ιουνίου 2022 09:00

Οριστικό! Χώρισαν η Σακίρα και ο Πικέ

Συνεχίζονται οι πιπεράτες ειδήσεις για την ζωή του Ζεράρ Πικέ στην Ισπανία που πλέον είναι και πάλι εργένης.

Ο διεθνής Ισπανός αμυντικός της Μπάρτελόνα που λόγω απιστίας χώρισε με την ποπ σταρ Σακίρα, με την οποπια είχαν αποκτήσει  δύο παιδιά, φαινεται να μπήκε ξανά στο στόχαστρο των ΜΜΕ. Αυτή την φορά στην Ισπανία τα οποία ψάχνουν να βρουν την γυναίκα ή τις γυναίκες που εμπλέκονται ερωτικά μαζί του.

Ενά από τα περιοδικά δεν σταθηκε μόνο στην περιγραφή αλλά προχώρησε το ρεπορταζ ακόμη περισσότερο. Συγκεκριμένα το περιοδικό “Semana” προχώρησε και αποκάλυψη ονομάτων! Έως τώρα γνωρίζαμε για μια ξανθιά η οποία ήταν στην υποδοχή κλαμπ και ήταν στην παρέα του Πικέ

Το περιοδικό λοιπόν αναφέρει τα ονόματα της Φάνης και της Γκάλα με την πρώτη μάλιστα να έχει παντρευτεί πριν από λίγες ημέρες. Οι δύο κοπέλες συμμετέχουν στο “The Island of Temptations”, ένα αμερικανικό ριάλιτι γνωριμιών, στο οποίο πολλά ζευγάρια συμφωνούν να ζήσουν με μια ομάδα singles του αντίθετου φύλου, προκειμένου να δοκιμάσουν τη δύναμη των σχέσεών τους.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ESTEFANIA❤️ (@fanicarbaj)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη I. Gal·la Mora Escrig (@gal.law)

Τα κορίτσια αυτά λοιπόν σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του περιοδικού ήταν σε κλαμπ μαζί με τον Πικέ.

Συγκεκριμένα το άρθρο αναφέρει ότι ο Πικέ, ο Ζόρντι Άλμπα και ο Ρίκι Πούιγκ βρέθηκαν πριν από λίγες εβδομάδες στο κλαμπ Σαλού σε πριβέ χώρο. Το περιοδικό δεν… χρεώνει συγκεκριμένη κοπέλα στον Πικέ, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι  είχε οριστικά τελειώσει η σχέση του με την Σακίρα, παρά το γεγονός ότι είχαν φτιάξει την οικογένεια που πολλοι θα ήθελαν. Πλέον ως εργένης  ζούσε τη ζωή του χωρίς περιορισμούς, αλλά και με πολλούς πειρασμούς.

Μάλιστα σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες το πάρτι δεν τελείωσε στο κλαμπ καθώς συνεχίστηκε και σε ξενοδοχείο.