Η «γοργόνα» Ζέτα Δούκα στο Παρίσι με τον άντρα της για τα γενέθλιά της (φωτογραφίες)

26 Νοεμβρίου 2018 16:31

Η αγαπημένη μου «Γοργόνα» – τη Ζέτα Δούκα την απολαύσαμε στη θεατρική μεταφορά της ταινίας «Γοργόνες και Μάγκες»- βρέθηκε στο Παρίσι για τα γενέθλιά της. Πήρε τον άντρα της, Μιχάλη Χατζαντωνά κι από εκεί μάς τραγουδά: «Α Paris, quand an amour fleurit».

Η ηθοποιός έγινε 43 και διανύει μια από τις ωραιότερες φάσεις της ζωής της. Η κόρη της Θάλεια κι ο σύζυγός της καταφέρνουν να την ηρεμούν και να ξεχνάει τα άγχη της καθημερινότητας.

Η ίδια θέλησε να ανεβάσει κάποιες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ώστε να κρατήσει ζωντανές τις αναμνήσεις: «Τα φετινά μου γενέθλια, ήταν διαφορετικά! Δεν ήμουν σπίτι μου, δεν ήμουν σε κάποιο θέατρο, δεν είχα τους φίλους μου ούτε και το παιδί μου μαζί… Τα γιόρτασα σε μια άλλη χώρα. Μόνο με τον αγαπημένο μου και με νέους φίλους,που ελάχιστα γνωρίζω αλλά εκτιμώ πολύ! Και ήταν υπέροχα… Γιατί η ζωή μου είναι υπέροχη και η ευχή που κάνω πριν σβήσω το κεράκι τα τελευταία χρόνια που απέκτησα την Θαλεια, είναι ίδια κι απαράλλακτη: «Δεν χρειάζομαι τιποτα, τα έχω όλα!!»”, έγραψε στην λεζάντα.

Γεια σου Τοξοτίνα μου!