Ζέτα Δούκα: Απίστευτες καταγγελίες για βία κατά του Γιώργου Κιμούλη! «Με έβρισε και με κλότσησε στο θέατρο»

Δημοσιεύθηκε: 26 Ιανουαρίου 2021 13:35
Ζέτα Δούκα: Απίστευτες καταγγελίες για βία κατά του Γιώργου Κιμούλη! "Με έβρισε και με κλότσησε στο θέατρο"

Δεν έχουν προηγούμενο τα όσα κατήγγειλε στον αέρα της εκπομπής πάμε Δανάη ηθοποιός Ζέτα Δούκα. Φανερά ταραγμένη αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί άγρια βία από τον ηθοποιό Γιώργο Κιμούλη κατά τη διάρκεια θεατρικής παράστασης.

Δεν είναι σεξουαλικής φύσεως και θέλω να το τονίσω, είναι ψυχολογική και λεκτική βία. Ήταν πριν από 13-14 χρόνια σε κεντρικό θέατρο της Αθήνας με ένα πολύ ωραίο έργο, με σπουδαίο καστ. Ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης και ηθοποιός ήταν επικεφαλής του θιάσου, ο οποίος είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός.

Συνάντησα μια απίστευτης έντασης ψυχολογική και λεκτική βία εντός και εκτός σκηνής, με εξάρσεις, περιστατικά θυμού, απαξίωσης, ειρωνείας σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Πάνω στη σκηνή έκανε ό,τι μπορούσε προκειμένου να προκαλέσει στον άλλον ένα βραχυκύκλωμα για να τα χάσει…

Ένα βράδυ, όταν καιγόταν η Αθήνα με τα γεγονότα για τον Γρηγορόπουλο, έστειλε έναν συνάδελφο να μου πει να βγω στη σκηνή και να πω ότι ακυρώνεται η παράσταση. Όταν πήγα να τον ρωτήσω γιατί δεν το λέει αυτός ως επικεφαλής, με έβρισε, με κλότσησε και είπε «ΟΚ, πάμε τρίτο κουδούνι».

Έβαλα την αξιοπρέπεια μου κάτω από το θέατρο, έβαλα τον φόβο μου πάνω για να μην πουν ότι έκλεισε το θέατρο αυτή. Κατέρρευσα δύο φορές επί σκηνής.