Ζέτα Δούκα: «Έχω προδοθεί από φιλία και από γυναίκα και από άντρα»

18 Απριλίου 2022 16:51

Ζέτα Δούκα: «Έχω προδοθεί από φιλία και από γυναίκα και από άντρα»

Η Ζέτα Δούκα μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα», με αφορμή τα παιδικά βιβλία που έχει γράψει. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στη φιλία αλλά στην προδοσία που έχει βιώσει.

Ζέτα Δούκα: «Έχω προδοθεί από φιλία και από γυναίκα και από άντρα»

«Δεν ήμουν ένα παιδί δύσκολο στις φιλίες του. Ωστόσο, οι φιλίες οι οποίες έχουν κρατήσει στη ζωή μου έχουν κρατήσει για πολύ ουσιαστικούς και συγκεκριμένους λόγους, που έχουν να κάνουν και με την σύμπλευση. Έχω παιδικές φίλες, οι οποίες έχουν κρατηθεί κι αυτά που έχουμε να πούμε είναι η αναφορά στο παρελθόν».

«Οι φίλες μου με τις οποίες συμπορεύομαι είναι φίλες των τελευταίων πολλών ετών, οι οποίες κρατούν μία στάση ζωής και μία στάση μυαλού που μου ταιριάζει και με πάει παρακάτω».

«Ναι, έχω προδοθεί από φιλία. Και από γυναίκα και από άντρα, η φιλία δεν έχει φύλο».

Συνήγορος Κιμούλη: «Η Ζέτα Δούκα είχε πει ότι η λεκτική βία πολλές φορές είναι χειρότερη από τον πραγματικό βιασμό μίας γυναίκας»

Ο Βασίλης Καπερνάρος, συνήγορος του Γιώργου Κιμούλη μίλησε στην εκπομπή και αναφέρθηκε στην Ζέτα Δούκα και στις δηλώσεις της κατά το παρελθόν για την λεκτική βία.

«Όσον αφορά στις ευθύνες για τις ανάρμοστες πράξεις, εμείς πήγαμε στα δικαστήρια, και θα αποδείξουμε ότι δεν υπάρχουν ανάρμοστες πράξεις και συνεπώς ευθύνες.

Αυτοί που πιστεύουν ότι υπήρξαν ανάρμοστες πράξεις και συνεπώς ευθύνες δεν κατέφυγαν στα δικαστήρια ή στα αρμόδια όργανα.

Αυτό το συμβάν δεν συνέβη. Κατ’ αρχήν να αφαιρέσουμε το ρήμα «θεωρούμε» γιατί σημαίνει «νομίζω»

Πάμε σίγουρα και απόλυτα να αποδείξουμε ότι δεν έγινε κανένα περιστατικό, εκτός από ας πούμε χαρακτηρισμούς και όχι πραγματικά περιστατικά που να προσδίδουν μία πραγματική έννοια ενός αδικήματος και λέμε ότι αυτά τα πράγματα, όταν γίνονται, για να έχουμε απτές αποδείξεις και όχι μία παρεούλα τρία άτομα για κάποιες σκοπιμότητες που λένε τέτοια πράγματα. Αν γινόταν και προσέφευγαν αρμοδίως, θα δίναμε εξηγήσεις»