Ζέτα Δούκα-Γιώργος Κιμούλης: Δεν τα βρήκαν εξωδικαστικά! Θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια

Συντάκτης: Newsroom

24 Ιουνίου 2022 13:20

Στα άκρα οδηγείται η κόντρα του Γιώργου Κιμούλη και την Ζέτας Δούκα που όπως όλα δείχνουν τις διαφορές τους  πλέον στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Ο δυνήγορος του Γιώργου Κιμούλη μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Mega και να φαίνεται και στο γεγονός ότι δεν υπήρχε καμία κοινή εξωδικαστική απόφαση ανάμεσα στους δύο ηθοποιούς και ότι όλα τα πράγματα πλέον οδηγούνται στα άκρα.

«Αυτή η συνάντηση στο γραφείο της διαμεσολαβητού επιβάλλεται από τον νόμο», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Είναι ένας νόμος που έχει ψηφιστεί από το 2019 και έκτοτε, ισχύει. Επανήλθε για τέτοιου είδους περιπτώσεις. Έγινε η συνάντηση χθες και ήταν άγονη, άκαρπη.

Έγινε πρόταση από την κυρία διαμεσολαβίτρια να πάρουμε θέσεις απέναντι σε αυτό το ζήτημα. Εμείς από την πλευρά μας είπαμε ότι οι θέσεις μας έχουν καταστεί γνωστές σε όλο το πανελλήνιο, όχι μόνο στην απέναντι πλευρά. Ο κύριος Κιμούλης δεν έχει καμία σχέση με αυτά που του καταλογίζουν κι είχε δίκιο κι αδίκως, τον έφεραν σε αυτή την δύσκολη θέση.

Η άλλη πλευρά μέχρι και χθες δεν είχε εκφράσει τη θέση της. Έπειτα δήλωσαν ότι δεν συμφωνούν και έτσι, έληξε το ζήτημα και η διαδικασία της διαμεσολάβησης. Εμείς αυτό που ζητάμε είναι η αποκατάστασή μας, η διαφάνεια και η ανάδειξη των πραγματικών περιστατικών, που δικαιώνουν τον κύριο Κιμούλη ότι αδίκως βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Για αυτό προσφύγαμε στο δικαστήριο, μόλις λάβαμε γνώση των βλαπτικών γεγονότων της άλλης πλευράς. Δεν είναι το αρμόζον, όταν θίγεσαι μετά από 13 χρόνια, να πας σε πρωινές εκπομπές και να κάνεις παραπονάκια. Όταν πρέπει, προσφεύγεις στις αρμόδιες αρχές. Καταθέσαμε νέα αγωγή για την απόφαση της διαγραφής του Γιώργου Κιμούλη από το ΣΕΗ και θα αποκαλύψουμε τα πρόσωπα που συμμετέχουν σε αυτή τη σκευωρία»