Ζέτα Μακρυπούλια: Απόδραση στην εξοχή με τους διάσημους φίλους της!

5 Μαρτίου 2020 18:18

Ζέτα

Τι κι αν το πρόγραμμά της είναι φορτωμένο με επαγγελματικές υποχρεώσεις η Ζέτα Μακρυπούλια βρίσκει πάντα λίγο χρόνο για να αφιερώνει στους φίλους και τα αγαπημένα της πρόσωπα. Όπως έχει αποκαλύψει και στο παρελθόν η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός, οι φίλοι της είναι η οικογένειά της, παρόλο που όλοι έχουν διαφορετικά προγράμματα και υποχρεώσεις, καταφέρνουν να κάνουν όλοι μαζί λίγες και καλές αποδράσεις μέσα στο χρόνο.

Πριν από λίγες μέρες, η Ζέτα βρέθηκε με την παρέα της στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «The Phantom of the Opera» στο Christmas Theatre και μετά τα έσπασαν στην Πέγκυ Ζήνα. Τώρα όμως, ήρθε η ώρα για μια πιο ανοιξιάτικη απόδραση στην εξοχή. Έτσι, αυτήν τη φορά, η Ζέτα Μακρυπούλια ξεκίνησε με τον Θανάση Αλευρά και τον Γιώργο Δάσκαλο για road trip στη λίμνη Δόξα. Μαζί τους ήταν η Ευγενία Σαμαρά με τον σύντροφό της Γιάννη Ποιμενίδη, ο σκηνοθέτης Γιώργος Σουλεϊμάν και προστέθηκαν στη συνέχεια και η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, ο Γιάννης Καπελέρης, ο Θανάσης Τότσικας και άλλοι.

Η παρέα της Ζέτας ξεκίνησε αρχικά τη βόλτα με το αυτοκίνητο και το κέφι on the road ήταν εμφανές, όπως είδαμε και στα Instastories τους. Ακολούθησε πεζοπορία στο δάσος, προσπάθειες από τη Ζέτα Μακρυπούλια και την Ευγενία Σαμαρά για να σηκώσουν το χαρταετό, αλλά και οι απαραίτητες πόζες στο δάσος σαν… ξωτικά!

Ζέτα